Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Jacob Lee Songtekst: Secrets

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Jacob Lee - Secrets ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Secrets? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Jacob Lee! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter J van Jacob Lee en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Secrets .

Origineel

I know We belong here I'm searching for a reason to come home I won't let Our hearts grow old Until we're all alone And all we have is all we'll ever need I know we aren't Where we said we'd be When we were 17 But I feel safe here Lay with me The stars watch us tonight I'll stay For as long as you will know I'm searching for a reason to call home And I won't let our hearts collide Until the moment's right And all we are is all we'll ever be I know we aren't Where we said we'd be When we were 17 But I feel safe here Lay with me The stars watch us tonight & that's okay with me “ The stars watch us tonight — Jacob Lee Tell me all your secrets Till the sun comes up Know that I will keep them Til' we are old enough Show me all your pictures Of how we fell in love So we can go back to the start Lay, my, heart By your side tonight We, seem, to Believe in a better life Place, my, hand By your heart tonight Feel, your, heart Beat as we shut our eyes Tell me all your secrets Till the sun comes up Know that I will keep them Til' we are old enough Show me all your pictures Of how we fell in love So we can go back to the start Tell me all your secrets Till the sun comes up Know that I will keep them Til' we are old enough Show me all your pictures Of how we fell in love So we can go back to the start I know we aren't Where we said we'd be When we were 17 But I feel safe here Lay with me The stars watch us tonight Last update on: March 26, 2017

 

Vertaling

ik weet Wij horen hier Ik zoek een reden om naar huis te komen Ik zal niet laten Onze harten worden oud Totdat we alleen zijn En alles wat we hebben is alles wat we ooit nodig hebben Ik weet dat we het niet zijn Waar we gezegd hebben we zouden zijn Toen we 17 waren Maar ik voel me hier veilig Lig met mij De sterren kijken ons vanavond ik blijf Zolang je het weet Ik zoek een reden om naar huis te bellen En ik zal het niet Laat ons harten botsen Tot op het moment juist En alles wat we zijn is alles wat we ooit zullen zijn Ik weet dat we het niet zijn Waar we gezegd hebben we zouden zijn Toen we 17 waren Maar ik voel me hier veilig Lig met mij De sterren kijken ons vanavond & Dat is goed met mij “ De sterren kijken ons vanavond Jacob Lee Vertel me al je geheimen Tot de zon opkomt Weet dat ik ze zal behouden Tot 'we zijn oud genoeg Toon me al je foto's Van hoe we verliefd raken Dus we kunnen terug gaan naar het begin Leg, mijn hart Aan je kant vanavond We lijken, naar Geloof in een beter leven Plaats, mijn, hand Door je hart vanavond Voel je hart Klop als we onze ogen sluiten Vertel me al je geheimen Tot de zon opkomt Weet dat ik ze zal behouden Tot 'we zijn oud genoeg Toon me al je foto's Van hoe we verliefd raken Dus we kunnen terug gaan naar het begin Vertel me al je geheimen Tot de zon opkomt Weet dat ik ze zal behouden Tot 'we zijn oud genoeg Toon me al je foto's Van hoe we verliefd raken Dus we kunnen terug gaan naar het begin Ik weet dat we het niet zijn Waar we gezegd hebben we zouden zijn Toen we 17 waren Maar ik voel me hier veilig Lig met mij De sterren kijken ons vanavond Laatste update: 26 maart 2017