Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jacquees Songtekst: why you love me now

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jacquees - why you love me now ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van why you love me now? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jacquees! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jacquees en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals why you love me now .

Origineel

[Verse 1] We could just talk about it We could just talk, like lovers (we could) But you wanna be petty (why?) Saying that you ready (why?) To go ... I'm still by my phone Waiting on you to come on home I'm too player for this headache baby Used to be so simple, I don't get it lady (I don't) [Bridge:] Cautious, I'm too cautious You could hurt me, but I'll be with the bosses While you be in love With something that you couldn't get a hold of [Chorus] Think you know everything, tell me why you love me now Think you know everything, tell me why you love me now Think you know everything, tell me why you lonely now I ain't tripping babygirl, you should know me now Think you know everything, tell me why you love me now Think you know everything, tell me why you love me now Think you know everything, tell me why you lonely now Think you know everything, tell me why you love me now [Verse 2] Girl why did you lie about it? Girl why did you lie? Don't cover What you do outside our covers And baby that's why we can't get it right And baby my past will always come to light I'll fight But if you with the games then its bye-bye Bye, bye-bye-bye, bye-bye, bye [Bridge] Cautious, I'm too cautious You could hurt me, but I'll be with the bosses While you be in love With something that you couldn't get a hold of [Chorus] You know everything, tell me why you love me now Think you know everything,tell me why you love me now Think you know everything, tell me why you lonely now I ain't tripping babygirl, you should know me now Think you know everything, tell me why you love me now Think you know everything, tell me why you love me now Think you know everything, tell me why you lonely now Think you know everything, tell me why you love me now [Bridge] Cautious, I'm too cautious You could hurt me, but I'll be with the bosses While you be in love With something that you couldn't get a hold of

 

Vertaling

[Verse 1] We could just talk about it We could just talk, like lovers (we could) But you wanna be petty (why?) Zeggen dat je klaar bent (waarom?) Om te gaan... Ik ben nog steeds bij mijn telefoon Waiting on you to come on home Ik ben te player voor deze hoofdpijn baby Vroeger was het zo simpel, ik snap het niet dame (ik niet) [Bridge:] Voorzichtig, ik ben te voorzichtig Je zou me pijn kunnen doen, maar ik zal bij de bazen zijn Terwijl jij verliefd bent Met iets dat je niet te pakken kon krijgen [refrein] Denk dat je alles weet, vertel me waarom je nu van me houdt Denk dat je alles weet, vertel me waarom je nu van me houdt Denk dat je alles weet, vertel me waarom je nu eenzaam bent I ain't tripping babygirl, you should know me now Denk dat je alles weet, vertel me waarom je nu van me houdt Denk dat je alles weet, vertel me waarom je nu van me houdt Denk dat je alles weet, vertel me waarom je nu eenzaam bent Denk dat je alles weet, vertel me waarom je van me houdt [Verse 2] Meisje waarom heb je erover gelogen? Meisje waarom heb je gelogen? Don't cover What you do outside our covers And baby that's why we can't get it right En schat mijn verleden zal altijd aan het licht komen Ik zal vechten. But if you with the games then its bye-bye Bye, bye-bye-bye, bye-bye, bye [Bridge] Voorzichtig, ik ben te voorzichtig Je zou me pijn kunnen doen, maar ik zal bij de bazen zijn Terwijl jij verliefd bent Op iets dat je niet te pakken kon krijgen [Chorus] You know everything, tell me why you love me now Denk je dat je alles weet, vertel me waarom je nu van me houdt Denk dat je alles weet, vertel me nu waarom je eenzaam bent I ain't tripping babygirl, you should know me now Denk dat je alles weet, vertel me waarom je nu van me houdt Denk dat je alles weet, vertel me waarom je nu van me houdt Denk dat je alles weet, vertel me waarom je nu eenzaam bent Denk dat je alles weet, vertel me waarom je van me houdt [Bridge] Cautious, I'm too cautious Je zou me pijn kunnen doen, maar ik zal bij de bazen zijn Terwijl jij verliefd bent Op iets dat je niet te pakken kon krijgen