Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Jade Alleyne, Jayden Revri Songtekst: There For You

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Jade Alleyne, Jayden Revri - There For You ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van There For You? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Jade Alleyne, Jayden Revri! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter J van Jade Alleyne, Jayden Revri en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals There For You .

Origineel

How you know what to do to turn my bad day around The way you know what to say it to get me laughing out loud Hope you know there’s? no one else that gets me Whatever comes our way I’ll know we’re on this ride for life Yeah we got something deeper than they’d understand You and me girl its crazy how you got my back It’s like you in my head finishin’ my sentences Your the only ones? who knows exactly who I am So call me up, anytime Cause I’ll be ready any day, any night Don’t matter what the future got round the bend You know I’m here to help you to the very end Oh oh Any trouble reign a shine Oh oh I’ll be right there by your side No matter where life takes us Nothing can ever break us Anything your going through I’ll always be there for you It’s like time just makes us stronger I’ll always be your shoulder And no matter what I do I’ll always be there for you What would I do without my crazy partner in crime Who only brings me tears because we love till we cry (we love till we cry) Yeah, anytime the world was full of strangers (anytime, anytime) I wont be getting you speaking my language listening all the time Unconditional Got each other non-stop Subliminal connection like a mind swap No secret smile you know all my past hurts My past hurts, I trust you with my whole world I can’t wait they’re flashing the music is blasting Make fun of my dancing (Yeah) Everybody need somebody who won’t judge Can’t shake the power we’re made up Oh oh Any trouble reign a shine Oh oh I’ll be right there by your side No matter where life takes us Nothing can ever break us Anything your going through I’ll always be there for you It’s like time just makes us stronger I’ll always be your shoulder And no matter what i do I’ll always be there for you Be there for you yeah How you know what to do to turn my bad day around No matter when life takes us Nothing can ever break us Anything your going through I’ll always be there for you It’s like time just makes us stronger I’ll always be your shoulder And no matter what i do I’ll always be there for you Be there for you [ Thanks To “Syafiqah Amir” For Correcting These Lyrics] Advertisements Facebook Twitter Google+ Email WhatsAppShare Previous article Jade Alleyne - Watch Me Lyrics Next article Luke Newton - It's Always Been You Lyrics lyricsfa RELATED LYRICS Jade Alleyne – Figure It Out Lyrics Jade Alleyne – Watch Me Lyrics LEAVE A COMMENT Song Lyrics FOLLOW US Homepage Albums Releases Submit Lyrics Contact Us All Rights Reserved | View Non-AMP Version Powered by AMPforWP

 

Vertaling

Hoe je weet wat je moet doen om mijn slechte dag rond te draaien Zoals je weet wat je moet zeggen om me hardop te laten lachen Ik hoop dat je weet dat er niemand is die me begrijpt Wat er ook gebeurt, ik weet dat we deze rit voor het leven maken Ja, we hebben iets dieper dan ze zouden begrijpen Jij en ik meid, het is gek hoe je mijn rug hebt Het is alsof je in mijn hoofd mijn zinnen afmaakt Jij bent de enige die precies weet wie ik ben Dus bel me op elk moment op Want ik ben er elke dag, elke nacht klaar voor Het maakt niet uit wat de toekomst in de bocht kreeg Je weet dat ik hier ben om je tot het einde te helpen Oh Oh Elke last regeert een glans Oh Oh Ik kom zo aan je zijde Het maakt niet uit waar het leven ons naartoe brengt Niets kan ons ooit breken Alles wat je doormaakt ik zal er altijd voor je zijn Het is alsof de tijd ons alleen maar sterker maakt Ik zal altijd je schouder zijn En ongeacht wat ik doe ik zal er altijd voor je zijn Wat zou ik doen zonder mijn gekke partner in crime Die me alleen tranen brengt omdat we liefhebben totdat we huilen (we houden van totdat we huilen) Ja, wanneer de wereld vol vreemden zat (altijd en altijd) Ik zal je de hele tijd niet mijn taal laten spreken Onvoorwaardelijk Heb elkaar non-stop Subliminale connectie zoals een mindswap Geen enkele geheime glimlach waarvan je weet dat mijn hele verleden pijn doet Mijn verleden doet pijn, ik vertrouw je met mijn hele wereld Ik kan niet wachten dat ze flitsen, de muziek schiet op Maak plezier aan mijn dansen (ja) Iedereen heeft iemand nodig die niet oordeelt Kan de stroom die we verzonnen niet schudden Oh Oh Elke last regeert een glans Oh Oh Ik kom zo aan je zijde Het maakt niet uit waar het leven ons naartoe brengt Niets kan ons ooit breken Alles wat je doormaakt ik zal er altijd voor je zijn Het is alsof de tijd ons alleen maar sterker maakt Ik zal altijd je schouder zijn En ongeacht wat ik doe ik zal er altijd voor je zijn Wees er voor je ja Hoe je weet wat je moet doen om mijn slechte dag rond te draaien Het maakt niet uit wanneer het leven ons brengt Niets kan ons ooit breken Alles wat je doormaakt ik zal er altijd voor je zijn Het is alsof de tijd ons alleen maar sterker maakt Ik zal altijd je schouder zijn En ongeacht wat ik doe ik zal er altijd voor je zijn Er zijn voor jou [Met dank aan "Syafiqah Amir" voor het corrigeren van deze teksten] advertenties Facebook tjilpen Google+ E-mail WhatsAppShare Vorig artikel Jade Alleyne - Watch Me Lyrics Volgend artikel Luke Newton - It's Always Been You Songtekst lyricsfa GERELATEERDE LYRICS Jade Alleyne - Figure It Out Lyrics Jade Alleyne - Watch Me Lyrics LAAT EEN REACTIE ACHTER Songtekst VOLG ONS Startpagina Albums Releases Verstuur teksten Neem contact met ons op Alle rechten voorbehouden Bekijk de niet-AMP-versie Mogelijk gemaakt door AMPforWP