Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jade Songtekst: one woman

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jade - one woman ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van one woman? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jade! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jade en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals one woman .

Origineel

Shoo doo doo wop Shoo doo doo woo Shoo doo doo wop Shoo doo doo woo Shoo doo doo wop Shoo doo doo woo Shoo doo doo wop Shoo doo doo woo You never have to worry about my love As long as you're taking care of business with my heart See I'm the kind of girl To dedicate my world And you gotta give me all you got I need it all baby every drop You got to show me And mean the words you say Its not a game for me baby Its just not that way [Chorus] I'm only one woman baby Treat me like a lady You gotta take the time to show me That I'm your one and only I'm only one woman baby And I need a one woman man Shoo doo doo wop Shoo doo doo woo Shoo doo doo wop Shoo doo doo woo Shoo doo doo wop Shoo doo doo woo Shoo doo doo wop Shoo doo doo woo You never have to wonder if I care If you're sharing the way I feel for love you know I'm real I'm the kind of girl to dedicate my world But you gotta give me all you got I need it all every drop You got to show me And mean the words you say Its not a game for me baby Its just not that way You got to show me And mean the words you say Its not a game for me baby Its just not that way [Chorus:Repeat x3] I'm only one woman baby (I'm just a woman) Treat me like a lady (I'm not your ordinary girl) You gotta take the time to show me (You got to be down for me) That I'm your one and only (The woman in your world) I'm only one woman baby (I'm just one woman) And I need a one woman man

 

Vertaling

Shoo doo doo wop Shoo doo doo woo Shoo doo doo wop Shoo doo doo woo Shoo doo doo wop Shoo doo doo woo Shoo doo doo wop Shoo doo doo woo Je hoeft je nooit zorgen te maken over mijn liefde As long as you're taking care of business with my heart See I'm the kind of girl To dedicate my world En je moet me alles geven wat je hebt I need it all baby every drop Je moet het me laten zien En meen de woorden die je zegt Het is geen spelletje voor mij schat Het is gewoon niet op die manier [Chorus] I'm only one woman baby Behandel me als een dame Je moet de tijd nemen om me te laten zien That I'm your one and only I'm only one woman baby En ik heb een man voor één vrouw nodig Shoo doo doo wop Shoo doo doo woo Shoo doo doo wop Shoo doo doo woo Shoo doo doo wop Shoo doo doo woo Shoo doo doo wop Shoo doo doo woo Je hoeft je nooit af te vragen of ik om je geef Als je deelt wat ik voel voor liefde weet je dat ik echt ben Ik ben het soort meisje dat mijn wereld wijdt Maar je moet me alles geven wat je hebt Ik heb elke druppel nodig Je moet het me laten zien En meen de woorden die je zegt Het is geen spelletje voor mij schat Het is gewoon niet op die manier Je moet het me laten zien En meen de woorden die je zegt Het is geen spel voor mij baby Het is gewoon niet op die manier [Chorus:Repeat x3] I'm only one woman baby (I'm just a woman) Treat me like a lady (I'm not your ordinary girl) You gotta take the time to show me (You got to be down for me) That I'm your one and only (The woman in your world) I'm only one woman baby (Ik ben maar een vrouw) And I need a one woman man