Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jads jadson Songtekst: amores vêm e vão

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jads jadson - amores vêm e vão ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van amores vêm e vão? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jads jadson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jads jadson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals amores vêm e vão .

Origineel

quando um amor se vai. tristeza logo vem. no peito arde a lembrança. saudade de alguém. eu te procurei. mas você disse não. me deixou sozinho. abandonado com a solidão. quando amor crava no peito. não é fácil esquecer. você vai querer voltar. mas eu é quem não vou querer. não vou ficar aqui. chorando com a saudade. eu vou buscar pra mim. um amor de verdade. amores vêm e vão. você ficou pra trás. sofrer por quem não me quer. eu já não quero mais. na estrada do amor. hoje eu sigo sozinho. vou buscar outra paixão. pois meu coração. não vive sem carinho

 

Vertaling

Wanneer een liefde weg is, komt het verdriet snel. in de borst brandt de herinnering. iemand missen. ik zocht je, maar je zei nee. liet me alleen. verlaten door de eenzaamheid. wanneer liefde in de borst blijft steken, is het niet makkelijk te vergeten. je zult terug willen keren. maar ik ben degene die niet wil. ik blijf hier niet. huilend van heimwee. ik ga op zoek naar mij. een ware liefde. liefdes komen en gaan. je bent achtergelaten. lijden voor wie mij niet wil. ik wil niet meer. op de weg van de liefde. vandaag volg ik alleen. ik ga op zoek naar een andere passie. want mijn hart. leeft niet zonder genegenheid