Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jads jadson Songtekst: argumentos

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jads jadson - argumentos ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van argumentos? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jads jadson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jads jadson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals argumentos .

Origineel

No meio de um deserto. Ela faria uma festa sozinha. Intensa e complicada. E simplesmente minha. Ela é de sagitário. Com ascendente em confusão. Uma escolha estranha. Do meu coração. Não me pergunta. Que não tem explicação. Ah, o amor não é uma ciência exata. Na minha teoria ela é a prática. E se fosse tão perfeito não teria graça. Ah, eu já nem sei o que eu tô falando. Já gastei todos os argumentos pra esse ano. Só pra te dizer que eu te amo

 

Vertaling

In het midden van een woestijn. Ze zou een feestje in haar eentje hebben. Intens en ingewikkeld. En gewoon van mij. Ze is een Boogschutter. Ascendant in verwarring. Een vreemde keuze. Uit mijn hart. Het vraagt me niet. Wat geen verklaring heeft. Ah, liefde is geen exacte wetenschap. In mijn theorie is het de praktijk. En als het zo perfect was, zou het niet grappig zijn. Ik weet niet eens meer waar ik het over heb. Ik heb alle argumenten voor dit jaar opgebruikt. Gewoon om je te zeggen dat ik van je hou