Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jads jadson Songtekst: colo (part. victor e leo)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jads jadson - colo (part. victor e leo) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van colo (part. victor e leo)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jads jadson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jads jadson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals colo (part. victor e leo) .

Origineel

Você pode sentar no meu colo. Vou acariciar seus cabelos. Você já disse tudo com os olhos. Posso te tocar com um beijo. Você pode sentar no meu colo. O amor vai além dessas nuvens. Sei que também consegue sentir. Tudo o que esta dentro de mim. Deixe o seu coração falar. Não se prenda ao medo de amar. Eu posso e vou te carregar. Não se prenda ao medo. Oh oh oohh quero te levar

 

Vertaling

Je kunt op mijn schoot zitten. Ik zal je haar strelen. Je hebt het allemaal gezegd met je ogen. Ik kan je aanraken met een kus. Je kunt op mijn schoot zitten. Liefde gaat verder dan deze wolken. Ik weet dat jij het ook kan voelen. "Alles wat in me zit. Laat je hart spreken. Wees niet bang om lief te hebben. Ik kan en zal je dragen. Hou je niet vast aan angst. Oh oh oohh ik wil je dragen