Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jads jadson Songtekst: desligue o computador

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jads jadson - desligue o computador ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van desligue o computador? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jads jadson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jads jadson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals desligue o computador .

Origineel

Por favor desligue este computador. E venha aqui na sala pra gente conversar. Eu já desliguei a televisão desliguei também meu celular. Quero acabar logo com esse mistério. O assunto agora e serio quero ninguém pra atrapalhar. Cada dia que passa ficamos mais distante não vejo mais. Aquele brilho em seu olhar. Não é mais a pessoa de antes. Amor faz tempo que a gente não faz. Fico largado aqui nesta sala não sei o que tanto. Fala neste celular. Alem do seu beijo sem desejo não diz mais que me. Ama nem quer mais conversar. Refrão. Você vai ter que decidir. Se ainda quer viver comigo. Não vou te obrigar em nada. E da verdade apenas que eu. Preciso. Esta solidão ta me matando nunca me senti tão sozinho. Se for para ficar assim prefiro seguir o meu caminho

 

Vertaling

Zet alstublieft deze computer uit. En kom in de woonkamer zodat we kunnen praten. Ik heb de TV en mijn gsm al uitgezet. Ik wil een einde maken aan dit mysterie. Ik wil niet dat iemand in de weg loopt. Elke dag dat we verder uit elkaar gaan, zie ik hem niet meer. Die glinstering in je ogen. Je bent niet de persoon die je vroeger was. Het is lang geleden dat we gevreeën hebben. Ik ben hier achtergelaten in deze kamer, ik weet niet wat anders. Je praat met deze mobiele telefoon. Naast je kus zonder verlangen, zeg je me niet meer dat je van me houdt. Je wilt niet eens meer praten. Refrein. Je zult moeten beslissen Als je nog steeds bij me wilt wonen. Ik zal je nergens toe dwingen. En de waarheid alleen dat ik. Ik heb het nodig. Deze eenzaamheid maakt me kapot. Ik heb me nog nooit zo eenzaam gevoeld. Als ik zo moet zijn, ga ik liever mijn eigen weg.