Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jads jadson Songtekst: eu, a viola e ela

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jads jadson - eu, a viola e ela ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van eu, a viola e ela? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jads jadson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jads jadson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals eu, a viola e ela .

Origineel

Por causa de você Viola. Quem diz que me adora. Quer me abandonar. Com ciúme vive a me dizer. Pra eu escolher. Com quem vou ficar. Gosto dela e vou sofrer muito. Mas este absurdo jamais eu aceito. Eu prefiro chorar o adeus. De quem me conheceu. Com a Viola no peito. Viola eu me lembro ainda. Ela estava tão linda naquela janela. E você com seu ponteado. Tão apaixonado foi quem me deu ela. E por isso não vou abrir mão deste meu coração. Que ela quer lhe roubar. E se ela for mesmo embora. É com você viola que eu vou ficar. Viola estou muito triste. Mas a dor que existe. Você me consola. Em seus braços eu faço queixume. Do amor que o ciúme vai levar embora. E prevejo a qualquer momento este amor. Ciumento nos deixar para sempre. E que Deus lá do céu lhe acompanhe. E deixe que eu ame a viola somente!

 

Vertaling

Door jou, Viola. Die zegt dat hij van me houdt. Wil me in de steek laten. Met jaloezie blijft hij me vertellen Loof me te kiezen. Bij wie ik zal blijven. Ik hou ervan en ik zal er veel van genieten. Maar ik zal deze absurditeit nooit accepteren. Ik huil nog liever om afscheid te nemen. Van hen die mij kenden. Met Viola op mijn borst. Viola. Ik weet het nog. Ze was zo mooi in die etalage. En jij met je wijzer Zo verliefd was degene die haar aan mij gaf. En dat is waarom ik dit hart van mij niet zal opgeven Dat ze van je wil stelen. En als ze echt weggaat Ik blijf bij je, Viola. Viola, ik ben erg verdrietig. Maar de pijn die er is. Je troost me. In je armen klaag ik. Van de liefde die jaloezie zal wegnemen. En ik voorzie dat op elk moment deze liefde Jaloezie zal ons voor altijd verlaten. En moge God in de hemel bij je zijn. Ik denk dat ik toch wel een beetje van de viool hou!