Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jads jadson Songtekst: eu sempre vou te amar

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jads jadson - eu sempre vou te amar ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van eu sempre vou te amar? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jads jadson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jads jadson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals eu sempre vou te amar .

Origineel

Eu sempre vou te amar. Mesmo que você nunca. Venha a sentir o meu coração bater. O meu coração bate sem compasso. Sem o seu abraço, sem seu amor. Não sei se me ama ou se vai me amar. Não sei se é tarde pra te falar. Só sei que você não gosta de mim. Sem o seu amor vou desaparecer. Vou sumir, vou tentar te esquecer. Vou embora pra bem longe daqui

 

Vertaling

Ik zal altijd van je houden. Zelfs als je nooit. "Kom om mijn hartslag te voelen. "Mijn hart klopt zonder slag. Zonder jouw omhelzing, zonder jouw liefde. Ik weet niet of je van me houdt of zal houden. Ik weet niet of het te laat is om je te vertellen Ik weet alleen dat je niet van me houdt. Zonder jouw liefde zal ik verdwijnen. Ik zal verdwijnen, ik zal proberen je te vergeten. Ik ga weg, ver weg van hier.