Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jads jadson Songtekst: ponto de equilíbrio

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jads jadson - ponto de equilíbrio ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ponto de equilíbrio? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jads jadson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jads jadson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ponto de equilíbrio .

Origineel

As vezes sinto as pernas bambas. Sinto-me faltar o Ar. É ofegante o coração parece vai parar. E a visão que te procuro em meio a tanta gente. Cada motivo é um motivo pra eu te procurar. Inseguranças e incertezas querem me barrar. Cada passo é um tropeço eu to indo pra guerra. É confusão de sentimentos no meu coração. Eu travo em sua frente sinto gelo em minhas mãos e mesmo assim tive coragem e vou te dizer. Meu ponto de equilíbrio. O meu comando é você é tudo que eu preciso. A força que me faz viver. Então devolva de uma vez o que roubou de mim

 

Vertaling

Soms trillen mijn benen. Ik voel gebrek aan lucht. Het lichaam lijkt te kunnen stoppen. Een mooi uitzicht voor een hele hoop mensen. Elke reden is een reden voor mij om jou te zoeken. Onzekerheden en onzekerheden willen me tegenhouden. Elke stap is een struikeling die ik ga maken. Het is een verwarring van gevoelens in mijn hart. Ik rem voor u voel ijs in mijn handen en toch had ik moed en ik zal het u vertellen. Mijn punt van evenwicht. Mijn bevel is dat jij alles bent wat ik nodig heb. De kracht die me doet leven. Dus geef meteen terug wat je van me gestolen hebt