Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Jadyn Rylee Songtekst: Don't Judge A Book By Its Cover

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Jadyn Rylee - Don't Judge A Book By Its Cover ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Don't Judge A Book By Its Cover? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Jadyn Rylee! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter J van Jadyn Rylee en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Don't Judge A Book By Its Cover .

Origineel

Do you feel strong Because you think I'm weak Do you feel pleasure When you're hurting me You don't like me Cause I'm not like you Don't you know That I've got feelings too Because I'm diff'rent You can't see my heart But your angry words Are tearing in apart If it's true that God Don't make mistakes Then I'm a perfect Child in everyway Don't judge a book By it's cover It maybe worn but it's My story is the truth Look for a good in one another Cause I'd love me if I were in your shoes What makes us diff'rent Is nit really real How you think I look Dictates how I feel But I won't hide no more I won't back down I'm gonna turn the page And stand my ground Don't judge a book By it's cover It maybe worn but it's My story is the truth Look for a good in one another 'Cause i'd love me if I were in your shoes 'Cause i'd love me if I were in your shoes End

 

Vertaling

Voel je je sterk? Omdat je denkt dat ik zwak ben Voel je plezier Als je me pijn doet Je mag me niet Omdat ik niet zoals jij ben Weet je het niet Dat ik ook gevoelens heb Omdat ik anders ben Je kunt mijn hart niet zien Maar je boze woorden Scheuren uit elkaar Als het waar is dat God Maak geen fouten Dan ben ik perfect Kind in elk opzicht Beoordeel een boek niet Door zijn dekking Het is misschien versleten, maar het is Mijn verhaal is de waarheid Zoek iets goeds in elkaar Omdat ik van me zou houden als Ik stond in jouw schoenen Wat ons anders maakt Is nit echt echt Hoe je denkt dat ik eruit zie Dicteert hoe ik me voel Maar ik zal me niet meer verstoppen Ik ga niet terug Ik ga de pagina omslaan En sta mijn mannetje Beoordeel een boek niet Door zijn dekking Het is misschien versleten, maar het is Mijn verhaal is de waarheid Zoek iets goeds in elkaar Omdat ik van me zou houden als Ik stond in jouw schoenen Omdat ik van me zou houden als Ik stond in jouw schoenen Einde