Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jagged edge Songtekst: visions

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jagged edge - visions ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van visions? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jagged edge! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jagged edge en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals visions .

Origineel

I finally figured out why I'm always on guard when your around I'm feeling so uncertain bout' do you really want me or what I've got? I really hopes its not But I wonder why If I ain't takin' you out somewhere nice You ain't even tryna come on by and just say hi We can stay in the house for a quiet night tonight I'm tryna, tryna, tryna, tryna let you know baby But I can't make it that easy A girls gotta have a little game too you should know its all about you I'm havin' visions of this girl like a warning I'm waking up like 6 in the morning Feeling like it really ain't healthy Does she want to be with me? I need to know I'm havin' visions of this girl like a warning I'm waking up like 6 in the morning Feeling like it really ain't healthy Does she want to be with me? Think I'm sweating now Jus' tryna figure out If you're the one Wish you'd give me a clue about what your about Lets have it out, I'm going down Hope You think of me If you really don't then let it be 'cause I can't be nobody's charity Its real love for me,entirely and completely I'm tryna, tryna, tryna, tryna let you know baby But I can't make it that easy A girls gotta have a little game too you should know its all about you I'm havin' visions of this girl like a warning I'm waking up like 6 in the morning Feeling like it really ain't healthy Does she want to be with me? I need to know I'm havin' visions of this girl like a warning I'm waking up like 6 in the morning Feeling like it really ain't healthy Does she want to be with me? I need to know Having visions of this girl and Ooh could this be my warning? Oh Having visions of this girl and I don't know If maybe this is my warning, warning, warning, warning I'm havin' visions of this girl like a warning I'm waking up like 6 in the morning Feeling like it really ain't healthy Do she want to be with me? I need to know I'm havin' visions of this girl like a warning I'm waking up like 6 in the morning Feeling like it really ain't healthy Does she want to be with me? I'm havin' visions of this girl like a warning I'm waking up like 6 in the morning Feeling like it really ain't healthy Do she want to be with me? I need to know I'm havin' visions of this girl like a warning I'm waking up like 6 in the morning Feeling like it really ain't healthy Do she want to be with me?

 

Vertaling

Ik ben er eindelijk achter waarom ik altijd op mijn hoede ben als jij in de buurt bent Ik voel me zo onzeker over wil je me echt of wat ik heb? Ik hoop echt van niet Maar ik vraag me af waarom Als ik je niet mee uitneem naar een leuke plek Je probeert niet eens langs te komen om gedag te zeggen We kunnen in het huis blijven voor een rustige nacht vanavond Ik probeer het, probeer het, probeer het je te laten weten schatje But I can't make it that easy Een meisje moet ook een spelletje hebben je moet weten dat het allemaal om jou draait Ik heb visioenen van dit meisje als een waarschuwing Ik word wakker om 6 uur 's ochtends Het voelt alsof het echt niet gezond is Wil ze bij me zijn? Ik moet het weten. Ik heb visioenen van dit meisje als een waarschuwing Ik word wakker om 6 uur 's ochtends Ik heb het gevoel dat het echt niet gezond is. Wil ze bij me zijn? Ik denk dat ik nu zweet Jus' tryna figure out If you're the one Wish you'd give me a clue about what your about Laten we het uitvechten, ik ga naar beneden Ik hoop dat je aan me denkt. Als je dat echt niet doet, laat het dan zo 'cause I can't be nobody's charity Het is echte liefde voor mij, volledig en compleet I'm tryna, tryna, tryna, tryna let you know baby But I can't make it that easy A girls gotta have a little game too je moet weten dat het allemaal om jou draait Ik heb visioenen van dit meisje als een waarschuwing I'm waking up like 6 in the morning Het voelt alsof het echt niet gezond is Wil ze bij me zijn? Ik moet het weten. I'm havin' visions of this girl like a warning I'm waking up like 6 in the morning Ik heb het gevoel dat het echt niet gezond is. Wil ze bij me zijn? Ik moet het weten. Ik heb visioenen van dit meisje en Ooh kan dit mijn waarschuwing zijn? Ik heb visioenen van dit meisje en ik weet het niet. Of dit misschien mijn waarschuwing is, waarschuwing, waarschuwing, waarschuwing I'm havin' visions of this girl like a warning I'm waking up like 6 in the morning Ik heb het gevoel dat het echt niet gezond is. Wil ze bij me zijn? Ik moet het weten. I'm havin' visions of this girl like a warning I'm waking up like 6 in the morning Ik heb het gevoel dat het echt niet gezond is. Wil ze bij me zijn? I'm havin' visions of this girl like a warning I'm waking up like 6 in the morning Feeling like it really ain't healthy Wil ze bij me zijn? Ik moet het weten. I'm havin' visions of this girl like a warning I'm waking up like 6 in the morning Feeling like it really ain't healthy Wil ze bij me zijn?