Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jair rodrigues Songtekst: amanhã vai ser bom

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jair rodrigues - amanhã vai ser bom ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van amanhã vai ser bom? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jair rodrigues! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jair rodrigues en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals amanhã vai ser bom .

Origineel

Laraia,laia,laia. Laia,laraia,la,la,ia }Bis. Vou chegando. Pros braços de amor da mulher. Que está a me esperar. } Estribilho. Vou cansado. E eu chego e e ela tem um carinho. Pra me consolar. Ela sabe. Que eu saio cedinho e trabalho feito louco. E depois das seis vou correndo pra casa,cansado. E ela está sempre sorrindo a me esperar. Me faz esquecer a tristeza da vida,sofrida. E diz que amanhã vai ser bom. E tudo vai melhorar

 

Vertaling

Laraia, laia, laia. Laia,laia,la,la,ia }Bis. Ik kom eraan. In de liefdevolle armen van de vrouw Die op me wacht. Stirrup. Ik ga moe. En ik kom aan en ze heeft een aai. Pra me troost. Zij weet het. Ik werk al zo lang als een gek. En na zes uur ren ik naar huis, moe. En ze lacht altijd en wacht op me. Ze doet me de droefheid van het leven vergeten, het lijden. En zegt dat morgen goed zal zijn. En alles zal beter worden