Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jake bugg Songtekst: someone told me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jake bugg - someone told me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van someone told me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jake bugg! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jake bugg en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals someone told me .

Origineel

Am I crazy or am I blind Someone told me I'm out my mind oh Someone told me a girl I like Fell in love and all I did was cry oh Someone hold me I am done with this game Said I'm sorry but I'm not to blame What a shame oh Tried to break from this lonely pain Someone told me I'm just insane oh Broke my heart when I knew That I could never be with you oh Someone loved me but not today Will you show me, show me a way How to love oh Someone told me a girl I like Fell in love and all I did was cry oh

 

Vertaling

Ben ik gek of ben ik blind Iemand zei me dat ik gek ben. Iemand vertelde me dat een meisje dat ik leuk vind verliefd werd en alles wat ik deed was huilen oh Iemand hield me vast ik ben klaar met dit spel Zei dat het me spijt maar het is niet mijn schuld Wat een schande Probeerde te breken van deze eenzame pijn Iemand vertelde me dat ik gewoon gek ben oh Brak mijn hart toen ik wist Dat ik nooit bij jou kon zijn oh Iemand hield van me, maar niet vandaag Wil jij me laten zien, laat me een weg zien Hoe lief te hebben oh Iemand vertelde me dat een meisje dat ik leuk vond Verliefd werd en alles wat ik deed was huilen oh