Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jake owen Songtekst: alone with you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jake owen - alone with you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van alone with you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jake owen! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jake owen en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals alone with you .

Origineel

I don't see you laugh You don't call me back But you kiss me when you're drunk I don't know your friends Don't know where you've been Why are you the one I want Don't put your lips up to my mouth and tell me you can't stay Don't slip your hand under my shirt and tell me it's okay Don't say it doesn't mater 'cause it's gonna matter to me I can't be alone with You've got me out on the edge every time you call And I know it would kill me if I fall I can't be alone with you Please don't chain that door I can't win this war Your body's like a pill I shouldn't take Don't put your lips up to my mouth and tell me you can't stay Don't slip your hand under my shirt and tell me it's okay Don't say it doesn't mater 'cause it's gonna matter to me I can't be alone with You've got me out on the edge every time you call And I know it would kill me if I fall I can't be alone with you Don't put your lips up to my mouth and tell me you can't stay Don't slip your hand under my shirt and tell me it's okay Don't say you're gone love me 'cause you know you're gonna love me and leave I can't be alone with You've got me out on the edge every time you call And I know it would kill me if I fall I can't be alone with you I don't see you laugh You don't call me back But you kiss me when you're drunk

 

Vertaling

Ik zie je niet lachen Je belt me niet terug Maar je kust me als je dronken bent Ik ken je vrienden niet Ik weet niet waar je bent geweest Waarom ben jij degene die ik wil Zet je lippen niet tegen mijn mond en zeg me dat je niet kan blijven Laat je hand niet onder mijn shirt glijden en zeg me dat het goed is Zeg niet dat het niet uitmaakt, want het gaat me wel aan Ik kan niet alleen zijn met Je hebt me op het randje elke keer als je belt En ik weet dat het me zou doden als ik zou vallen Ik kan niet alleen zijn met jou Keten die deur alsjeblieft niet vast Ik kan deze oorlog niet winnen Je lichaam is als een pil die ik niet moet nemen Zet je lippen niet tegen mijn mond en zeg me dat je niet kan blijven Steek je hand niet onder mijn shirt en zeg me dat het goed is Zeg niet dat het niet uitmaakt, want dat gaat het wel doen voor mij Ik kan niet alleen zijn met Je hebt me op het randje elke keer als je belt En ik weet dat het me zou doden als ik zou vallen Ik kan niet alleen zijn met jou Zet je lippen niet tegen mijn mond en zeg me dat je niet kan blijven Laat je hand niet onder mijn shirt glijden en zeg me dat het goed is Zeg niet dat je van me gaat houden, want je weet dat je van me gaat houden en dan weggaat Ik kan niet alleen zijn met Je hebt me op het randje elke keer als je belt En ik weet dat het me zou doden als ik zou vallen Ik kan niet alleen zijn met jou Ik zie je niet lachen Je belt me niet terug Maar je kust me als je dronken bent