Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jamala Songtekst: how to explain

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jamala - how to explain ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van how to explain? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jamala! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jamala en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals how to explain .

Origineel

How to explain? I'm on my own How to explain? No child, no home Mommy, mommy, just believe That's my way I wanna live How to explain? I go my way How to explain? I'm not a fun fair How to explain? I wanna be fair Oh, I beg you, just believe That's my way I wanna live How to explain? I go my way How to explain? I lack the words,oh How to explain? I stay unheard Oh, I beg you, just believe That's my way I wanna live How to explain? I go my way...

 

Vertaling

Hoe leg je dat uit? Ik ben alleen. Hoe kan ik het uitleggen? Geen kind, geen thuis Mammie, mammie, geloof gewoon Zo wil ik leven Hoe kan ik het uitleggen? Ik ga mijn weg Hoe uit te leggen? Ik ben geen kermis Hoe verklaar je dat? Ik wil eerlijk zijn Oh, ik smeek je, geloof gewoon Dat is de manier waarop ik wil leven Hoe leg ik het uit? Ik ga mijn weg Hoe uit te leggen? Ik heb geen woorden, oh How to explain? Ik blijf ongehoord Oh, ik smeek je, geloof gewoon Dat is de manier waarop ik wil leven How to explain? Ik ga mijn weg...