Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jamelao Songtekst: eu agora sou feliz

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jamelao - eu agora sou feliz ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van eu agora sou feliz? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jamelao! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jamelao en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals eu agora sou feliz .

Origineel

Eu agora sou feliz. Eu agora vivo em paz. Me abandona por favor. Porque eu tenho um novo amor. E eu não lhe quero mais. Esquece que você já me pertenceu. Que já foi você meu querido amor. Aquela velha amizade nossa já morreu. E agora quem não quer você sou eu. Eu agora sou feliz

 

Vertaling

Ik ben gelukkig nu. Ik leef nu in vrede. Ga alsjeblieft bij me weg. Omdat ik een nieuwe liefde heb. En ik wil je niet meer. Vergeet dat je ooit van mij was. Dat je ooit mijn lieve liefde was. Die oude vriendschap van ons is dood. En wie je nu niet wil ben ik. Ik ben gelukkig nu.