Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jamelao Songtekst: eu e meu coração

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jamelao - eu e meu coração ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van eu e meu coração? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jamelao! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jamelao en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals eu e meu coração .

Origineel

Quando o coração tem a mania de mandar na gente. Pouco lhe interessa a agonia que a pessoa sente. Eu, por exemplo, sou um desses infelizes. Que nem direito tenho tido de pensar. Pois meu coração tem a mania de me governar. Eu preciso esquecer a mulher que me fez tanto mal. Tanto mal que me fez. E ele insiste em dizer que lhe quer. E que eu devo lhe procurar outra vez. E por isso vivemos brigando. Toda a vida, eu e o meu coração. Ele dizendo que sim. Eu dizendo que não

 

Vertaling

Als het hart de gewoonte heeft om ons te commanderen. Het maakt niet uit welke kwelling de persoon voelt. Ik, bijvoorbeeld, ben een van die ongelukkigen. Ik heb niet eens het recht om te denken. Omdat mijn hart de gewoonte heeft over mij te heersen. Ik moet de vrouw vergeten die me zoveel kwaad heeft gedaan. Zoveel kwaad heeft ze me gedaan. En hij staat erop te zeggen dat hij haar wil. E que eu devo devo buscarla outra vez. En dat is waarom we vechten. Mijn hele leven, ik en mijn hart. Hij zegt ja. Ik zeg nee.