Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: james arthur Songtekst: promise

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: james arthur - promise ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van promise? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van james arthur! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van james arthur en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals promise .

Origineel

I'm a head case. You're over dramatic. We sure do make quite the two. I'm eccentric. A hopeless romantic. I wish you could share my view. Cause you look so brave. When the walls come down. Can you hear me when I say. Don't let go of my hand. I will make it alright. Don't let go of my hand. Promise you'll love me. I will always look after you. So don't let go of hand. I will make it alright. If you love me. I'm infected. By all your aesthetics. I'm a mess when you are blue. It's depression is only a message. It just wants you to be you. Cause you're a fortress babe. And they won't take your crown. Cause you look so brave. When the waves get around. Can you hear me when I say. Don't let go of my hand. I will make it alright. Don't let go of my hand. As long as you love me. I will always look up to you. So don't let go of my hand. I will make it alright. If you love me. Don't let go of my hand. Don't let go of my hand. Don't let go of my hand. I will make it alright. Don't let go. I will make it alright. If you love me

 

Vertaling

Ik ben een hoofd geval. Jij bent te dramatisch. We maken er wel twee. Ik ben excentriek. Een hopeloze romanticus. Ik wou dat je mijn mening kon delen. Want je ziet er zo dapper uit. Als de muren naar beneden komen. Kun je me horen als ik zeg. Laat mijn hand niet los. Ik zal het goed maken. Laat mijn hand niet los. Beloof dat je van me zult houden. Ik zal altijd voor je zorgen. Dus laat mijn hand niet los. Ik zal het goed maken. Als je van me houdt. Ik ben besmet. Door al je esthetiek. Ik ben een puinhoop als jij blauw bent. Het is depressief, het is maar een boodschap. Het wil alleen dat je jezelf bent. Omdat je een vesting bent, schat. En ze zullen je kroon niet afnemen. Omdat je er zo dapper uitziet. Wanneer de golven om je heen slaan. Kun je me horen als ik zeg. Laat mijn hand niet los. Ik zal het goed maken. Laat mijn hand niet los. Zolang je van me houdt. Zal ik altijd naar je opkijken. Dus laat mijn hand niet los. Ik zal het goed maken. Als je van me houdt. Laat mijn hand dan niet los. Laat mijn hand niet los. Laat mijn hand niet los. Ik zal het goed maken. Laat me niet los. Ik zal het goed maken. Als je van me houdt