Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: James Bay Songtekst: Houd Back The River

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: James Bay - Houd Back The River ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Houd Back The River? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van James Bay! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter J van James Bay en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Houd Back The River .

Origineel

Tried to keep you close to me But life got in between Tried to square not being there But think that I should have been Hold back the river, let me look in your eyes Hold back the river, so I Can stop for a minute and see where you hide Hold back the river, hold back Once upon a different life We rode our bikes into the sky But now we call against the tide Those distant days are flashing by Hold back the river, let me look in your eyes Hold back the river, so I Can stop for a minute and be by your side Hold back the river, hold back Hold back the river, let me look in your eyes Hold back the river, so I Can stop for a minute and see where you hide Hold back the river, hold back Hold oho, oho Oho, oho Lonely water, lonely water, won't you let us wander Let us hold each other Lonely water, lonely water, won't you let us wander Let us hold each other Hold back the river, let me look in your eyes Hold back the river, so I Can stop for a minute and be by your side Hold back the river, hold back Hold back the river, let me look in your eyes Hold back the river, so I Can stop for a minute and be by your side Hold back the river, hold Lonely water, lonely water, won't you let us wander Let us hold each other Lonely water, lonely water, won't you let us wander Let us hold each other

 

Vertaling

Ik probeerde je dicht bij mij te houden Maar het leven kwam erin Ik heb geprobeerd om er niet te zijn Maar denk dat ik had moeten zijn Houd de rivier terug, laat me in je ogen kijken Houd de rivier terug, dus ik Kan even stoppen en zien waar je verstopt bent Houd de rivier terug, houd terug Eens op een ander leven We hebben onze fietsen in de lucht gereden Maar nu roepen we tegen de getij Die verre dagen knipperen door Houd de rivier terug, laat me in je ogen kijken Houd de rivier terug, dus ik Kan voor een minuut stoppen en bij je zijn Houd de rivier terug, houd terug Houd de rivier terug, laat me in je ogen kijken Houd de rivier terug, dus ik Kan even stoppen en zien waar je verstopt bent Houd de rivier terug, houd terug Houd oho, oho Oho, oho Eenzaam water, eenzaam water, laat u niet dwalen Laten we elkaar vasthouden Eenzaam water, eenzaam water, laat u niet dwalen Laten we elkaar vasthouden Houd de rivier terug, laat me in je ogen kijken Houd de rivier terug, dus ik Kan voor een minuut stoppen en bij je zijn Houd de rivier terug, houd terug Houd de rivier terug, laat me in je ogen kijken Houd de rivier terug, dus ik Kan voor een minuut stoppen en bij je zijn Houd de rivier terug, houd vast Eenzaam water, eenzaam water, laat u niet dwalen Laten we elkaar vasthouden Eenzaam water, eenzaam water, laat u niet dwalen Laten we elkaar vasthouden