Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: james blake Songtekst: give me my month

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: james blake - give me my month ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van give me my month? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van james blake! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van james blake en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals give me my month .

Origineel

Give me my month as a lucky one Let me see where she is going Oh let me see where she has gone Let me see where she has gone Help me back south with my changing love Ever told her where the fear comes from I never told her where the fear comes from I never told her where the fear comes from Halfway through the night she won't have come Or seen where I have been in the time We were undone In the time we were undone In the time we were undone

 

Vertaling

Geef me mijn maand als een gelukkige Laat me zien waar ze heengaat Oh laat me zien waar ze heen is gegaan Laat me zien waar ze heen is gegaan Help me terug naar het zuiden met mijn veranderende liefde Heb ik haar ooit verteld waar de angst vandaan komt Ik heb haar nooit verteld waar de angst vandaan komt Ik heb haar nooit verteld waar de angst vandaan komt Halverwege de nacht zal ze niet gekomen zijn Of gezien waar ik geweest ben in de tijd We waren ongedaan In de tijd dat we nog leefden In de tijd dat we nog leefden