Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: james blake Songtekst: mulholland

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: james blake - mulholland ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van mulholland? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van james blake! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van james blake en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals mulholland .

Origineel

Anyone who's ever made it across those steps At Lindisfarne, that Lindisfarne Where the tide comes in early and leaves us stranded Without our family until the morning They are just now understanding me They are just now understanding me They are just now understanding me They are just now understanding me They are just now understanding me They are just now understanding me They are just now understanding me They are just now understanding me Oh... Oh... Oh... Oh... Oh... They're understanding me at least Oh... Oh... Oh...

 

Vertaling

Iedereen die ooit over die treden is gekomen Bij Lindisfarne, dat Lindisfarne Waar het tij vroeg opkomt en ons achterlaat Zonder onze familie tot de ochtend Ze begrijpen me nu pas. Ze begrijpen me nu pas Ze begrijpen me nu pas Ze begrijpen me nu pas Ze begrijpen me nu pas Ze begrijpen me nu pas Ze begrijpen me nu pas Ze begrijpen me nu pas Oh... Oh... Oh... Oh... Oh... Ze begrijpen me tenminste Oh... Oh... Oh...