Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: james blake Songtekst: why don’t you call me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: james blake - why don’t you call me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van why don’t you call me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van james blake! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van james blake en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals why don’t you call me .

Origineel

Why don't you call me What we both know I am Ooh you know I am Ooh you know I am Why don't you call me What we both know I am? What I am, what I am, what I am And I said why don't you call me What we both know? Why don't you call me What we both know? And I said why don't you call me What we both know? What I am, what I am, what I am

 

Vertaling

Waarom bel je me niet Wat we allebei weten dat ik ben Ooh je weet dat ik dat ben Ooh je weet dat ik dat ben Waarom noem je me niet Wat we allebei weten dat ik ben? Wat ik ben, wat ik ben, wat ik ben En ik zei waarom roep je me niet Wat we allebei weten? Waarom noem je me niet Wat we allebei weten? En ik zei waarom bel je me niet Wat we allebei weten? Wat ik ben, wat ik ben, wat ik ben