Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: james blunt Songtekst: close your eyes

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: james blunt - close your eyes ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van close your eyes? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van james blunt! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van james blunt en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals close your eyes .

Origineel

You have seen the singer. And he said ' believe in me'. Now let me wash my bloodied hands. In this pool of ecstacy. Cos you know what's required of us. And you know that they're tired of us. And you know. That they haven't got the clarity to have at open mind. So close your eyes(close your eyes). close your eyes(close your eyes). close your eyes (close Your of eyes). and believe in me. You have seen the singer. And he said believe in me. Now open up and let me in. To your childhood fantasy. Cos you know that the time is right. And you know that we're dynamite. And you know. That your dreams can be reality if you just made up your mind. So close your eyes(close your eyes). close your eyes(close your eyes). close your eyes (close Your of eyes). and believe in me. And you know that the time is right. And you know that we're dynamite. And you know that your dreams can be reality if you just made up your mind. So close your eyes (close your eyes). close your of eyes (close your eyes). close your eyes (close your eyes). And believe in me. (yeah). close your eyes (close your eyes). close your eyes (close your eyes). close your eyes (close your eyes). And believe in me.. And believe in me.

 

Vertaling

Je hebt de zanger gezien. En hij zei 'geloof in mij'. Laat me nu mijn bebloede handen wassen. In deze poel van extase. Want je weet wat er van ons verlangd wordt. En je weet dat ze moe van ons zijn. En je weet. Dat ze niet de helderheid hebben om een open geest te hebben. Dus sluit je ogen. Sluit je ogen. Sluit je ogen. Sluit je ogen. En geloof in mij. Je hebt de zanger gezien. En hij zei geloof in mij. Nu open en laat me binnen. Naar je kinderfantasie. Want je weet dat de tijd rijp is. En je weet dat we dynamiet zijn. En je weet. Dat je dromen werkelijkheid kunnen worden als je maar een beslissing neemt. Dus sluit je ogen. Sluit je ogen. Sluit je ogen. Sluit je ogen. En geloof in mij. En je weet dat de tijd rijp is. En je weet dat we dynamiet. En je weet dat je dromen werkelijkheid kunnen worden als je maar een beslissing neemt. Dus sluit je ogen. Sluit je ogen. En geloof in mij. Sluit je ogen. Sluit je ogen. En geloof in mij... En geloof in mij.