Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: james blunt Songtekst: it's not easy to be me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: james blunt - it's not easy to be me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van it's not easy to be me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van james blunt! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van james blunt en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals it's not easy to be me .

Origineel

I can't stand to fly. I'm not that naive. I'm just out to find. The better part of me. I'm more than a bird... I'm more than a plane. More than some pretty face beside a train. It's not easy to be me. Wish that I could cry. Fall upon my knees. Find a way to lie. About a home I'll never see. It may sound absurd... but don't be naive. Even heroes have the right to bleed. I maybe disturbed... but won't you concede. Even heroes have the right to dream. It's not easy to be me. Up, up and away... away from me. It's all right... you can all sleep sound tonight. I'm not crazy... or anything.... I can't stand to fly. I'm not that naive. Men weren't meant to ride. With clouds between their knees. I'm only a man in a silly red sheet. Digging for kryptonite on this one way street. Only a man in a funny red sheet. Looking for special things inside of me. It's not easy to be me

 

Vertaling

Ik kan er niet tegen om te vliegen. Ik ben niet zo naïef. Ik ben gewoon op zoek. Het betere deel van mij. Ik ben meer dan een vogel... Ik ben meer dan een vliegtuig. Meer dan een mooi gezicht naast een trein. Het is niet makkelijk om mij te zijn. Ik wou dat ik kon huilen. Op mijn knieën vallen. Een manier vinden om te liegen. Over een thuis dat ik nooit zal zien. Het klinkt misschien absurd... maar wees niet naïef. Zelfs helden hebben het recht om te bloeden. Ik ben misschien gestoord... maar wil je niet toegeven. Zelfs helden hebben het recht om te dromen. Het is niet makkelijk om mij te zijn. Omhoog, omhoog en weg... weg van mij. Het is al goed... jullie kunnen allemaal rustig slapen vannacht. Ik ben niet gek... of iets.... Ik kan er niet tegen om te vliegen. Ik ben niet zo naïef. Mannen zijn niet bedoeld om te rijden. Met wolken tussen hun knieën. Ik ben maar een man in een gek rood laken. Gravend naar kryptoniet op deze eenrichtingsweg. Alleen een man in een grappig rood laken. Op zoek naar speciale dingen in mij. Het is niet makkelijk om mij te zijn.