Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: james blunt Songtekst: smoke signals

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: james blunt - smoke signals ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van smoke signals? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van james blunt! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van james blunt en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals smoke signals .

Origineel

One by one; they pass me by. and I've used up my supplies. out of water; Out of hope. can't make fire; Only smoke. here I am alone in silence. cast away on a desert island. a traveller in ocean; lost at sea. smoke signals in the night sky. hope you see me as you pass by. I'm screaming from the cliff top. you're the only one I've got to rescue me, to rescue me. why can't you see? Why can't you see?. I don't think that I'll survive. I'll die here without you. oh, I can't live without you. sun comes up; then sun goes down. wonder if I'll ever be found. here I am alone in silence. cast away on a desert island. a traveller in ocean; lost at sea. smoke signals in the night sky. hope you see me as you pass by. I'm screaming from the cliff top. you're the only one I've got to rescue me, to rescue me. why can't you see? Why can't you see?. I don't think that I'll survive. I'll die here without you. oh, I can't live without you. smoke signals in the night sky. hope you see me as you pass by. I'm screaming from the cliff top. you're the only one I've got to rescue me, to rescue me. why can't you see? Why can't you see?. I don't think that I'll survive. I'll die here without you. oh, I can't live without you

 

Vertaling

Een voor een; ze passeren me. en ik heb mijn voorraden opgebruikt. zonder water; zonder hoop. kan geen vuur maken; alleen rook. hier ben ik alleen in de stilte. verstoten op een onbewoond eiland. een reiziger in oceaan; verloren op zee. rooksignalen in de nachtelijke hemel. hoop dat je me ziet als je langskomt. Ik schreeuw vanaf de top van de klif. jij bent de enige die me kan redden, me kan redden. waarom zie je het niet? Waarom zie je het niet? Ik denk niet dat ik het zal overleven. Ik zal hier sterven zonder jou. oh, ik kan niet leven zonder jou. de zon komt op; dan gaat de zon onder. ik vraag me af of ik ooit gevonden zal worden. hier ben ik alleen in de stilte. verstoten op een onbewoond eiland. een reiziger in de oceaan; verdwaald op zee. rooksignalen in de nachtelijke hemel. ik hoop dat je me ziet als je langskomt. Ik schreeuw vanaf de top van de klif. jij bent de enige die me kan redden, me kan redden. waarom zie je het niet? Waarom zie je het niet? Ik denk niet dat ik het zal overleven. Ik zal hier sterven zonder jou. oh, ik kan niet leven zonder jou. rooksignalen in de nachtelijke hemel. hoop dat je me ziet als je voorbij komt. Ik schreeuw vanaf de top van de klif. jij bent de enige die me kan redden, me kan redden. waarom zie je het niet? Waarom zie je het niet? Ik denk niet dat ik het zal overleven. Ik zal hier sterven zonder jou. Oh, ik kan niet leven zonder jou