Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: james blunt Songtekst: telephone

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: james blunt - telephone ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van telephone? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van james blunt! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van james blunt en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals telephone .

Origineel

Next to your chest like a locket. I own my brain in your pocket. You've got it in your hand everywhere you go. Up close to your mouth when your voice is low. You think how if I ever get busted. By another mean or matter what the cost is. We're inseparable, disconnectable. Without me you never go too far. I just wanna be your telephone. Keep me on. 24 7 365 days. Think about all the time we could waste. I just wanna be your telephone. Never let me go. I know every dirty secret that you keep. Crazy as shit that no-one sees. Doo Do Do doo doo doo. Doo Do Do Doo Doo. Doo Do Do doo doo doo. Doo Do Do Doo Doo. Never would have to be jealous. When you're talking to all of those fellas. Cos I'm the only one that's ever gonna be. So well acquainted with y'all don't matter me. Like a shoulder to cry on. I'm the one thing you rely on. It's like a drug. I'm so in love. Never let anyone break us up. I just wanna be your telephone. Keep me on. 24, 73, 65 days. Think about all the time we could waste. I just wanna be your telephone. Never let me go. I know every dirty secret that you keep. Crazy as shit that no-one sees. Doo Do Do doo doo doo. Doo Do Do Doo Doo. Doo Do Do doo doo doo. Doo Do Do Doo Doo. So here comes the comma. Guess a better summer. I'll never be what you need. Cos you love that toy. More than this boy. Charge me on, turn me on. I love it when you use me. All night long. Charge me on, turn me on. I love it when you use me. All night long. Charge me on, turn me on. I love it when you use me. All night long. Charge me on, turn me on. I love it when you use me. Use me. I just wanna be your telephone. Keep me on. 24 7 365 days. Think about all the time we could waste. I just wanna be your telephone. Never let me go. I know every dirty secret that you keep. Crazy as shit that no-one sees. I just wanna be your telephone oo oo. Doo Do Do doo doo doo. Doo Do Do Doo Doo. I just wanna be your telephone oo oo. Doo Do Do doo doo doo. Doo Do Do Doo Doo. Charge me on, turn me on. I love it when you use me all night long

 

Vertaling

Naast je borst als een medaillon. Ik heb mijn hersenen in je zak. Je hebt het in je hand overal waar je gaat. Dicht bij je mond als je stem laag is. Je denkt dat als ik ooit betrapt word. Door een ander middel of wat het ook kost. We zijn onafscheidelijk, niet te scheiden. Zonder mij ga je nooit te ver. Ik wil gewoon je telefoon zijn. Hou me aan. 24 7 365 dagen. Denk aan al de tijd die we zouden kunnen verspillen. Ik wil alleen maar je telefoon zijn. Laat me nooit gaan. Ik ken elk vies geheim dat je bewaart. Gek als stront dat niemand ziet. Doo Do Do doo doo doo. Doo Do Do Doo Doo. Doo Do Do doo doo doo. Doo Do Do Doo Doo. Zou nooit jaloers hoeven te zijn. Als je praat met al die jongens. Want ik ben de enige die dat ooit zal zijn. Zo goed bekend met jullie maakt mij niet uit. Als een schouder om op uit te huilen. Ik ben het enige waar je op vertrouwt. Het is als een drug. Ik ben zo verliefd. Laat nooit iemand ons uit elkaar halen. Ik wil gewoon je telefoon zijn. Hou me aan de lijn. 24, 73, 65 dagen. Denk aan al de tijd die we kunnen verspillen. Ik wil alleen maar je telefoon zijn. Laat me nooit gaan. Ik ken elk vies geheim dat je bewaart. Gek als stront dat niemand ziet. Doo Do Do doo doo doo. Doo Do Do Doo Doo. Doo Do Do doo doo doo. Doo Do Do Doo Doo. Dus hier komt de komma. Denk een betere zomer. Ik zal nooit zijn wat je nodig hebt. Omdat je van dat speeltje houdt. Meer dan deze jongen. Laad me op, zet me aan. Ik hou ervan als je me gebruikt. De hele nacht lang. Laad me op, zet me aan. Ik hou ervan als je me gebruikt. De hele nacht lang. Laad me op, zet me aan. Ik hou ervan als je me gebruikt. De hele nacht lang. Laad me op, zet me aan. Ik hou ervan als je me gebruikt. Gebruik me. Ik wil gewoon je telefoon zijn. Hou me aan. 24 7 365 dagen. Denk aan al de tijd die we kunnen verspillen. Ik wil alleen maar je telefoon zijn. Laat me nooit gaan. Ik ken elk vies geheim dat je bewaart. Zo gek als een deur dat niemand het ziet. Ik wil alleen maar je telefoon zijn oo oo. Doo Do Do doo doo doo. Doo Do Do Doo Doo. Ik wil alleen maar je telefoon zijn oo oo. Doo Do Do doo doo doo. Doo Do Do Doo Doo. Laad me op, zet me aan. I love it when you use me all night long