Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: james brown Songtekst: don’t tell a lie about me and i won’t tell the truth on you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: james brown - don’t tell a lie about me and i won’t tell the truth on you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van don’t tell a lie about me and i won’t tell the truth on you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van james brown! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van james brown en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals don’t tell a lie about me and i won’t tell the truth on you .

Origineel

Don't tell a lie Don't tell a lie, yeah Don't tell a lie about me And i won't tell the truth about you Don't tell a lie... about me I won't tell the truth about you I won't tell your children about you You care only the way you do Tryin' to hurt my name It's all gonna pass back back onto you And you have yourself to blame Hit it Don't tell a lie about me I won't tell the truth about you Don't tell a lie about me I won't tell the truth about you Cause a lie is a lie People can smell it (...) the time, it takes good tellin' So baby don't tell a lie about me I won't tell the truth, that truth, about you I won't tell that truth, about you Say I go out... Did you fall? You know it does it wrong You know it does it wrong, no, no, no, no Shoot the gun! Ha! Who that? Ha! The razor! Bang! C'mon killed her Getting started... Bang! Get it! Bring it! Getting stabbed Bang, bang! Who... Who that? Let me! Wanna scream! Let me scream! Let me! Let me! Let me! Let me! Shwoo! Razor! Kicks up! Hoodoo man! Cuss her! Lord! Can't, can't... Give it! Stick Got it!

 

Vertaling

Vertel geen leugen Vertel geen leugen, ja Vertel geen leugen over mij En ik vertel niet de waarheid over jou Vertel geen leugen... over mij Ik vertel de waarheid niet over jou Ik zal je kinderen niet over jou vertellen Je geeft er alleen om zoals je doet Je probeert mijn naam te schaden Het komt allemaal op jou terug En je hebt het aan jezelf te wijten Sla erop. Vertel geen leugen over mij Ik zal de waarheid niet over jou vertellen Vertel geen leugen over mij Ik vertel de waarheid niet over jou Want een leugen is een leugen Mensen kunnen het ruiken (...) de tijd, het moet goed verteld worden Dus baby vertel geen leugen over mij Ik zal de waarheid niet vertellen, die waarheid, over jou Ik vertel die waarheid niet, over jou Say I go out... Ben je gevallen? Je weet dat het verkeerd doet Je weet dat het verkeerd is, nee, nee, nee, nee Schiet het geweer! Ha! Wie dat? Ha! Het scheermes! Bang! Kom op, vermoord haar. Aan de slag... Bang! Pak het! Breng het! Ik word neergestoken. Bang, bang! Wie... Wie dat? Laat me! Ik wil schreeuwen! Laat me schreeuwen! Laat me! Laat me! Laat me! Laat me! Laat me! Laat me! Laat me! Shwoo! Scheermes! Schoppen omhoog! Hoodoo man! Ketter haar! Heer! Ik kan het niet, ik kan het niet... Geef het! Stick Ik heb 'm.