Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: james brown Songtekst: i’m shook

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: james brown - i’m shook ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i’m shook? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van james brown! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van james brown en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i’m shook .

Origineel

[Intro] Ha, ha, ha, uh, ha [Verse 1] Here I stand waiting in vain My tears are falling down like rain All my friends told me someday you'd make me cry I said they were jealous and, and it was just a lie But here I stand, my broken heart Why oh why did we ever have to part? Oh, my darling, won't you ease the pain By saying they were wrong Don't let me stand here, you don't ease the pain I got to stand here waiting in vain Just stand here now, waiting in vain I got to stand here now, waiting in vain One, two, three [Verse 2] I say, here I stand, waiting in vain, ha My tears are falling down like rain People said that they don't know I got to tell 'em, the thing I have, ha I know for sure Don't let me, don't let me leave, ha Don't let me leave Don't be so cruel, ha Don't think you'll find a fool I'm all shook up I'm all shook up I'm all shook up I'm all shook up I said I'm shook I said I'm shook I said I'm shook I said I'm shook Here I stand, just waiting in vain My tears are falling down, down, down, like rain, ha All of my friends, they told me someday That you'd make me, you'd make me cry, ha I said they, they, they were jealous And it, and it was, and it was just a lie Here I stand with a broken heart

 

Vertaling

[Intro] Ha, ha, ha, uh, ha [Verse 1] Hier sta ik tevergeefs te wachten Mijn tranen vallen als regen naar beneden Al mijn vrienden zeiden me dat je me op een dag aan het huilen zou maken I said they were jealous and, and it was just a lie Maar hier sta ik, mijn gebroken hart Waarom o waarom moesten we ooit uit elkaar gaan? Oh, mijn liefste, wil je de pijn niet verzachten Door te zeggen dat ze fout waren Laat me hier niet staan, je verzacht de pijn niet Ik moet hier tevergeefs staan wachten Ik sta hier nu, tevergeefs te wachten Ik moet hier nu staan, tevergeefs wachtend een, twee, drie [Vers 2] Ik zeg, hier sta ik, tevergeefs wachtend, ha Mijn tranen vallen als regen naar beneden Mensen zeggen dat ze het niet weten Ik moet ze vertellen, wat ik heb, ha Ik weet het zeker. Laat me niet gaan, laat me niet gaan, ha Don't let me leave Wees niet zo wreed, ha Denk niet dat je een dwaas zult vinden Ik ben helemaal in de war Ik ben helemaal overstuur Ik ben helemaal overstuur Ik ben helemaal overstuur Ik zei dat ik geschokt ben Ik zei dat ik geschokt ben Ik zei dat ik geschokt ben Ik zei dat ik geschokt ben Hier sta ik, tevergeefs te wachten Mijn tranen vallen naar beneden, naar beneden, naar beneden, als regen, ha Al mijn vrienden, ze vertelden me op een dag Dat je me, je me zou laten huilen, ha Ik zei dat ze, ze, ze jaloers waren En het, en het was, en het was gewoon een leugen Hier sta ik met een gebroken hart