Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: james brown Songtekst: let’s make it

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: james brown - let’s make it ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van let’s make it? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van james brown! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van james brown en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals let’s make it .

Origineel

Well, yeah, pretty baby, listen to what I say You will always pay my way Looka here, pretty baby Remember what you say "Daddy, I will always bring you my bread" I feel so bad, I just can't take it Come on, honey, and let's make it Baby, you know you've got to move Ain't no stoppin', ain't no groove Baby, you know we've got to move Ain't no stoppin', ain't no groove Baby, you know we've got to move Oh move, oh move, move, move I work hard every day And give you all of my pay And all I can do, pretty baby Is get on my knees and pray Hey baby, you can't leave me this way But I want to tell you That I ought to make it today Tell me, tell me, tell me, baby, tell me You know I feel so bad I just can't take it Come on, and let's make it I work hard every day And give you all of my pay And all I can do pretty baby Is get on my knees and pray You know I feel so bad, I just can't take it Come on, and let's make it

 

Vertaling

Nou, ja, mooie baby, luister naar wat ik zeg Je zult altijd voor me betalen Kijk eens hier, mooie baby Onthoud wat je zegt "Papa, ik zal je altijd mijn brood brengen" Ik voel me zo slecht, ik kan er niet tegen Kom op, schat, laten we het doen Baby, je weet dat je moet bewegen Er is geen stoppen aan, er is geen groove Baby, you know we've got to move Niet te stoppen, niet te grooven Baby, you know we've got to move Oh beweeg, oh beweeg, beweeg, beweeg Ik werk elke dag hard And give you all of my pay And all I can do, pretty baby Is op mijn knieën gaan en bidden Hey baby, je kan me zo niet achterlaten But I want to tell you That I should make it today Zeg het me, zeg het me, zeg het me, schat, zeg het me Je weet dat ik me zo slecht voel Ik kan er gewoon niet tegen Kom op, laten we het halen I work hard every day And give you all of my pay And all I can do pretty baby Is op mijn knieën gaan en bidden Weet je, ik voel me zo slecht, ik kan het gewoon niet aan Kom op, laten we het doen