Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: james brown Songtekst: merry christmas baby

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: james brown - merry christmas baby ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van merry christmas baby? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van james brown! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van james brown en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals merry christmas baby .

Origineel

Merry Christmas, baby You sure did treat me nice Merry Christmas pretty, baby You sure did treat me nice Gave me a diamond ring for Christmas Now I'm living in paradise Well, I'm feeling mighty fine Got good music on my radio Well, I'm feeling mighty fine Got good music on my radio Well I would have kissed you, baby While you're standing Beneath the mistletoe Well, alright Ain't that the truth now Santa came down the chimney About a half past three He brought these pretty presents That you see before me Merry Christmas, baby You sure been good to me I haven't had A toddy this morning But I'm all lit up Like a Christmas tree Well, I wanna Wanna bring it a little bit high Well, I Well I wanna bring it a little bit high Oh, I wanna bring it a little bit high, baby No, wanna bring it a little high, baby Little high Haven't had a toddy this morning But I'm all lit up But I'm all lit up But I'm all lit up But I'm all lit up Said I'm all lit up I'm all lit up, baby Merry Christmas, baby Merry, merry, merry, merry Merry Christmas, baby

 

Vertaling

Vrolijk Kerstfeest, schatje Je hebt me echt goed behandeld Vrolijk kerstfeest, schatje Je hebt me echt goed behandeld Je gaf me een diamanten ring voor kerstmis Nu leef ik in het paradijs Nou, ik voel me machtig goed Ik heb goede muziek op mijn radio Nou, ik voel me machtig goed Got good music on my radio Wel, ik zou je gekust hebben, baby While you're standing Beneath the mistletoe Wel, goed Is dat nu niet de waarheid De Kerstman kwam door de schoorsteen Rond half vier Hij bracht deze mooie cadeautjes Die je voor me ziet Vrolijk kerstfeest, schat Je bent echt goed voor me geweest Ik heb nog geen een borrel gedronken maar ik ben helemaal verlicht Als een kerstboom Nou, ik wil Wanna bring it a little bit high Nou, ik Well I wanna bring it a little bit high Oh, I wanna bring it a little bit high, baby No, wanna bring it a little bit high, baby Little high Ik heb vanmorgen nog geen frisdrank gehad But I'm all lit up But I'm all lit up But I'm all lit up But I'm all lit up Said I'm all lit up I'm all lit up, baby Vrolijk Kerstfeest, baby Vrolijk, vrolijk, vrolijk, vrolijk Vrolijk Kerstfeest, baby