Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: james brown Songtekst: my thang

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: james brown - my thang ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van my thang? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van james brown! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van james brown en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals my thang .

Origineel

[Intro] Tell us about it Brand new funk [Verse 1] If you want to get down with a bird This is the way you do it Walk up and rap to her Put your hand on the lower level Come on now, you know And this is what you rap to her I mean, come on like you should Come on with your, come on [Chorus] Give me, give me your thing Give me, give me my thing[x2] Feels so good, let's get it on Give [Verse 2] Make it stone to the bone Give me my thing Give me, give me my thing Baby, got just what I want Feel so good [Chorus] Give me, give me my thing[x3] Baby, just give me some more [Verse 3] Squeeze me, hold me, roll me Make me, make me scream Make me feel, give me my thing Give me, I need you, baby Need you now I don't care, what mama don't like Give it to me anyhow Give me, give me my thing What you got, what I need What you need, what I got Make me feel, body hot Give me, give me my thing Taking off my shirt About to work me to death Give, give me my thing Gimme, ooh, ooh, ooh [Chorus] Baby, baby Give me, give me my thing Give me, give me, give me, give me Give me, hey Lord, babe [Verse 4] What you need is what I got Give it up, baby, body hot I want to be satisfied Oh, you can get it Keeping it all inside [Chorus] So give me, give me my thing Give me, I said give me my thing Oh God, give me my thing [Bridge] Help me close, help me close If you don't help me I'll do it myself [Chorus] Give me, give me your thing Give me, give me, give me, give me, give me, give me[x4]

 

Vertaling

[Intro] Tell us about it Brand new funk [Verse 1] If you want to get down with a bird Dit is de manier waarop je het doet Loop naar haar toe en rap Leg je hand op het lagere niveau Kom op nu, weet je En dit is wat je tegen haar rapt Ik bedoel, kom op zoals je moet Kom op met je, kom op [refrein] Geef me, geef me je ding Geef me, geef me mijn ding [x2] Voelt zo goed, laten we het doen Geef [Verse 2] Maak het steen tot op het bot Geef me mijn ding Geef me, geef me mijn ding Baby, got just what I want Feel so good [refrein] Geef me, geef me mijn ding [x3] Baby, just give me some more [Verse 3] Squeeze me, hold me, roll me Make me, make me scream Laat me voelen, geef me mijn ding Geef me, ik heb je nodig, baby Need you now Het kan me niet schelen, wat mama niet leuk vindt Geef het me toch maar Geef me, geef me mijn ding Wat jij hebt, wat ik nodig heb Wat jij nodig hebt, wat ik heb Laat me voelen, lichaam heet Geef me, geef me mijn ding Ik trek mijn shirt uit Ga me doodwerken Geef, geef me mijn ding Gimme, ooh, ooh, ooh [refrein] Baby, baby Geef me, geef me mijn ding Geef me, geef me, geef me, geef me Give me, hey Lord, babe [Verse 4] What you need is what I got Geef het, baby, lichaam heet I want to be satisfied Oh, je kunt het krijgen Keeping it all inside [refrein] So give me, give me my thing Geef me, ik zei geef me mijn ding Oh God, geef me mijn ding [Brug] Help me dicht, help me dicht Als je me niet helpt doe ik het zelf [Chorus] Geef me, geef me je ding Geef me, geef me, geef me, geef me, geef me[x4]