Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: james brown Songtekst: santa claus, santa claus

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: james brown - santa claus, santa claus ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van santa claus, santa claus? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van james brown! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van james brown en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals santa claus, santa claus .

Origineel

I've been good, so good you know Well, why do I have to suffer so Santa Claus, Santa Claus Please, don't make me suffer so Christmas come but once a year Oh, won't somebody please, please Please bring me some Christmas cheer I need a Christmas cheer Santa clause please, please, please don't make me suffer so Can't take it no more Mama's been sick, oh, Lord, papa has too What I want please, was just to fool me and you And my brothers too I went to the welfare, but I waited little too long And the little I had when I started Couldn't know it was all gon&101 Lord, I've been good, oh, so good I know Why, why, why, tell me, do I have to suffer so Now Santa Claus, Santa Claus Please, please don't make me suffer so Oh Lord, do you hear me? Mama has been sick, God help her, papa has too I find out when I once believed, just to fool me and you I went to the welfare but I wanted a little, a little, a little, a little help I just can't I gotta help myself but, wait a minute It seems, seems that I waited a little too long When I was there, do you believe? I found out it all got over, I ain't got nobody But Santa Claus, you're my last hope Please, Lord have mercy Don't make me suffer so When I, when I, when I realized I ain't got nobody No, no, give me your helpin' hand Give me your helpin' hand

 

Vertaling

Ik ben goed geweest, zo goed weet je Nou, waarom moet ik zo lijden Kerstman, Kerstman Alsjeblieft, laat me niet zo lijden Kerstmis komt maar één keer per jaar Oh, wil iemand alsjeblieft, alsjeblieft Breng me alsjeblieft wat kerstsfeer Ik heb kerstvreugde nodig Kerstman, alsjeblieft, alsjeblieft, laat me niet zo lijden Ik kan er niet meer tegen Mama is ziek geweest, oh, Heer, papa ook Wat ik alsjeblieft wil, was mij en jou voor de gek houden En mijn broers ook. Ik ging naar de bijstand, maar ik wachtte iets te lang En het weinige dat ik had toen ik begon Couldn't know it was all gon&101 Heer, ik ben goed geweest, oh, zo goed weet ik Waarom, waarom, waarom, vertel me, moet ik zo lijden Nu de kerstman, de kerstman Alsjeblieft, alsjeblieft laat me niet zo lijden Oh Heer, hoort u mij? Mama is ziek geweest, God helpe haar, papa ook Ik kom erachter dat ik ooit geloofde, alleen om mij en jou voor de gek te houden Ik ging naar de bijstand maar ik wilde een beetje, een beetje, een beetje, een beetje hulp Ik kan het gewoon niet, ik moet mezelf helpen, maar wacht eens even. Het lijkt, lijkt dat ik een beetje te lang heb gewacht Toen ik daar was, geloof je? Ik kwam erachter dat het allemaal voorbij was, ik heb niemand Maar de kerstman, jij bent mijn laatste hoop Alstublieft, Heer heb genade Laat me niet zo lijden Toen ik besefte dat ik niemand meer had. Nee, nee, geef me uw helpende hand Geef me je helpende hand