Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: james brown Songtekst: the brother got to rap (part 2)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: james brown - the brother got to rap (part 2) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the brother got to rap (part 2)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van james brown! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van james brown en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the brother got to rap (part 2) .

Origineel

I want to rap I gotta do what I gotta do For me and you Let me, let me, let me get next to Baby, get next to you Let me get, let me get, let me get Let me, let me, let me get next to you, baby Now Maceo, brother, brother Now Brother Maceo Now grab your horn, march over here, brother Brother, Maceo, grab your horn and march over here Then you let me blow, good God I wanna, I wanna, I wanna, wanna watch you blow, good God So I can blow, before I go, come on, Maceo [Maceo Parker saxophone solo] Good God, looka here now Lay your horn across your lap, brother Baby, huh, ow, ow, ow, yeah, brother Me and you, just the two Me and you, me and you Hey, I said you're no, no, no, no, no, no No, no, no, no, no, no, no Feel me, brother, good God With your horn in your lap, good God Maceo, now brother lay your horn, good God Lay your horn right there in your lap, looka here Lay your horn in your lap Let the brother back up and get his thing together, ha I wanna rap I said baby, oh baby, well, baby, well, here I come Here I come, good God I'm standing in the pot, ah, my soul is heavy, good God My body getting hot, baby, baby, baby, baby Said my body getting hot [Scatting] Looka here, it's your thing, your thing, thing, thing Thing, thing, thing, thing Take my thing, take your thing (It's your thing, it's your thing) Hahahaha, better thing (My thing)

 

Vertaling

Ik wil rappen. Ik moet doen wat ik moet doen Voor mij en jou Let me, let me, let me get next to Baby, get next to you Let me get, let me get, let me get Laat me, laat me, laat me naast je komen, baby Now Maceo, brother, brother Nu broeder Maceo Pak nu je hoorn, marcheer hierheen, broer Broer, Maceo, pak je hoorn en marcheer hierheen Dan laat je me blazen, goede God Ik wil, ik wil, ik wil, ik wil je zien blazen, goede God Dus ik kan blazen, voordat ik ga, kom op, Maceo [Maceo Parker saxofoon solo] Good God, looka here now Lay your horn across your lap, brother Baby, huh, ow, ow, yeah, brother Me and you, just the two Ik en jij, ik en jij Hé, ik zei dat je nee, nee, nee, nee, nee, nee Nee, nee, nee, nee, nee, nee, nee Voel me, broeder, goede God Met je hoorn in je schoot, goede God Maceo, nu broeder leg je hoorn, goede God Leg je hoorn daar in je schoot, kijk hier Leg je hoorn in je schoot Laat de broeder teruggaan en zijn ding doen, ha Ik wil rappen Ik zei baby, oh baby, nou, baby, nou, hier kom ik Here I come, good God I'm standing in the pot, ah, my soul is heavy, good God Mijn lichaam wordt heet, baby, baby, baby, baby Zei dat mijn lichaam heet wordt [Scatting] Looka here, it's your thing, your thing, thing Ding, ding, ding, ding Take my thing, take your thing (It's your thing, it's your thing) Hahahaha, beter ding (Mijn ding)