Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: James Callum Songtekst: You

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: James Callum - You ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van You? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van James Callum! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter J van James Callum en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals You .

Origineel

We used to walk in the night watch the city lights changing, now i look in your eyes and feel like a stranger, and i don’t know why everything changing, you always took hold off me, So give me a smile and now I know your okay, these words on my mind I’m playing on them always, it don’t feel right walking into old ways, and watching you fall down on me, cus I know in my mind there was something, and I know in my heart there was you, I see that look in your eyes fixed on another, watch your fingers inter-twine wrapped round your knuckles, watch you laugh watch you cry and know my words will never do, My dear I know we’re alright so call me in the morning, take a look in my eyes see a fire dawning, take a match set alight to everything we ever knew, I’m holding onto something like you, Is it the look in your eyes that tells me all I knew, and I took on a fight i knew I’d always loose, did I misread the signs your fingers slipping through, I’ll hold on tight just to let go of you, cus I know in my mind there something, and I knew in my heart there was you, I see that look in your eyes fixed on another, watch your fingers inter-twine wrapped round your knuckles, watch you laugh watch you cry and know my words will never do, My dear I know we’re alright so call me in the morning, take a look in my eyes see a fire dawning, take a match set alight to everything we ever knew, I’m holding onto something like you, Your words the only thing I’ve known, Your hurt the only thing you’ve shown, and everything so deeply sown, and now we’re and I think you know, you hide a smile to never show, it hurts less if you let it go, I see that look in your eyes fixed on another, watch your fingers inter-twine wrapped round your knuckles, watch you laugh watch you cry and know my words will never do, My dear I know we’re alright so call me in the morning, take a look in my eyes see a fire dawning, take a match set alight to everything we ever knew, I’m holding onto something like you,

 

Vertaling

We liepen in de nachtwacht de stadslichten veranderen, Nu kijk ik in je ogen en voel me als een vreemdeling, En ik weet niet waarom alles verandert, Je hebt altijd me afgenomen, Dus geef mij een glimlach en nu weet ik het goed, Deze woorden in mijn gedachten speel ik altijd op hen, Het voelt zich niet goed in oude wegen te lopen, En kijkend naar je neervallen, Cus ik weet in mijn gedachten was er iets, En ik weet in mijn hart dat je was, Ik zie dat blik in je ogen op een andere vastzitten, Kijk je vingers tussen de touwtjes rond je knokkels, Kijk hoe je lacht kijk, huil en weet dat mijn woorden nooit zullen doen, Mijn lieve, ik weet dat we goed zijn, bel me morgen in de ochtend, Kijk eens in mijn ogen, zie een brandendend, Neem een ??wedstrijd set aan het licht van alles wat we ooit wisten, Ik hou vast aan iets zoals jij, Is het de blik in je ogen die mij alles vertelt wat ik wist, En ik heb een gevecht gehaald, ik wist dat ik altijd zou verliezen, Heb ik de tekens van je vingers doorgegaan, Ik hou vast om je te laten vallen, Cus ik weet er in mijn gedachten iets, En ik wist in mijn hart dat je was, Ik zie dat blik in je ogen op een andere vastzitten, Kijk je vingers tussen de touwtjes rond je knokkels, Kijk hoe je lacht kijk, huil en weet dat mijn woorden nooit zullen doen, Mijn lieve, ik weet dat we goed zijn, bel me morgen in de ochtend, Kijk eens in mijn ogen, zie een brandendend, Neem een ??wedstrijd set alight naar alles wat we ooit wisten, Ik hou vast aan iets zoals jij, Jouw woorden, het enige wat ik heb gekend, Je doet het enige wat je hebt laten zien pijn doen, En alles zo diep gezaaid, En nu zijn we en ik denk dat je het weet, Je verbergt een glimlach om nooit te laten zien, Het doet minder pijn als je het laat gaan, Ik zie dat blik in je ogen op een andere vastzitten, Kijk je vingers tussen de touwtjes rond je knokkels, Kijk hoe je lacht kijk, huil en weet dat mijn woorden nooit zullen doen, Mijn lieve, ik weet dat we goed zijn, bel me morgen in de ochtend, Kijk eens in mijn ogen, zie een brandendend, Neem een ??wedstrijd set aan het licht van alles wat we ooit wisten, Ik hou vast aan iets zoals jij,