Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: james carr Songtekst: love attack

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: james carr - love attack ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van love attack? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van james carr! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van james carr en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals love attack .

Origineel

Now here I am With this pain in my heart now I got a sweet little woman Took my heart and She tore it apart I tried not to show it But it just ain't no use It's just like holding on To a hot rod now, baby I can't turn it loose now I just had a love attack Lord, I just had a love attack Now my love life was nothing In fact, it was a blank Until you came along, ooh wee You put a little tiger in my tank Can't you see you got me Helpless right now, baby Laid down on my back You got me down, down, down Down, down from a love attack I've had the mumps and the measles Lord, I had the whooping cough I been down with double pneumonia But I was able to shake it off But you came along and Knocked me flat on my back Now you got me suffering From a little love attack I fell for you, baby Baby, I fell for you Just like a rock now When you turned on your love I was so weak, I just Couldn't stand the shock now You hit me just like lightning Knocked me out of my chair You got me down, baby I'm down with a love attack Can't you see you Got me down right now Down with a love attack Got my mind messed up I got a love attack now I, I love you I love you

 

Vertaling

Nu ben ik hier Met deze pijn in mijn hart nu Ik heb een lieve kleine vrouw Nam mijn hart en ze verscheurde het Ik probeerde het niet te laten zien But it just ain't no use It's just like holding on Aan een hot rod nu, baby I can't turn it loose now Ik heb net een liefdesaanval gehad Heer, ik heb net een liefdesaanval gehad Nu was mijn liefdesleven niets In feite, was het een leegte Until you came along, ooh wee You put a little tiger in my tank Kan je niet zien dat je me hebt Hulpeloos nu, baby Laid down on my back You got me down, down, down Neer, neer van een liefdesaanval Ik heb de bof en de mazelen gehad Heer, ik had de kinkhoest Ik heb een dubbele longontsteking gehad Maar ik was in staat om het af te schudden Maar jij kwam langs en sloeg me plat op mijn rug Nu laat je me lijden Van een kleine liefdesaanval Ik ben voor je gevallen, schatje Schatje, ik ben voor je gevallen Net als een rots nu Toen je je liefde aanzette Ik was zo zwak, ik kon gewoon Couldn't stand the shock now You hit me just like lightning Knocked me out of my chair You got me down, baby I'm down with a love attack Can't you see you Got me down right now Down with a love attack Got my mind messed up Ik heb nu een liefdesaanval Ik, ik hou van je ik hou van je