Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: james Songtekst: p.s.

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: james - p.s. ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van p.s.? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van james! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van james en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals p.s. .

Origineel

As I write this letter, send my love to you Remember that I'll always be in love with you Treasure these few words till we're together Keep all my love forever P.S. I love you, you, you, you As I write this letter, send my love to you Remember that I'll always be in love with you I'll be coming home again to you, love And till the day I do, love, you, you, you, you

 

Vertaling

Terwijl ik deze brief schrijf, zend ik mijn liefde naar jou Onthoud dat ik altijd verliefd op je zal zijn Koester deze paar woorden tot we samen zijn Bewaar al mijn liefde voor altijd P.S. Ik hou van je, jij, jij, jij Terwijl ik deze brief schrijf, zend ik mijn liefde naar jou Onthoud dat ik altijd verliefd op je zal zijn Ik zal weer thuiskomen bij jou, liefste En tot de dag dat ik dat doe, hou van jou, jou, jou, jou