Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: james taylor Songtekst: caroline i see you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: james taylor - caroline i see you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van caroline i see you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van james taylor! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van james taylor en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals caroline i see you .

Origineel

[Verse 1] Caroline, I see you Standing on the stairway Waiting for your bear there Handy on the landing Penny in my pocket High enough to hold you [Verse 2] When I come back home to you tomorrow You may well be angry I'll for sure be hungry Meet me in the middle Make it melt like chocolate Be my little baby [Bridge] I take you down by the water Some December morning Take you from your family Leave them with their longing Take you by your hand Somewhere on the sand [Verse 3] Caroline, I love you Though I'm late to say so Hesitate to tell you What will be your answer? Some December morning Standing on the stairway Caroline, I see you

 

Vertaling

[Verse 1] Caroline, ik zie je Staande op de trap Wachtend op je beer daar Handig op de overloop Penny in my pocket Hoog genoeg om jou te houden [Vers 2] Als ik morgen bij je thuis kom ben je misschien wel boos Ik zal zeker honger hebben Ontmoet me in het midden Laat het smelten als chocolade Wees mijn kleine baby [Brug] Ik neem je mee naar beneden bij het water Op een decemberochtend Neem je mee van je familie Laat ze achter met hun verlangen Neem je bij je hand Ergens op het zand [Vers 3] Caroline, ik hou van je Hoewel ik te laat ben om het te zeggen Twijfel ik om het je te vertellen Wat zal je antwoord zijn? Op een decemberochtend Staande op de trap Caroline, ik zie je