Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: james taylor Songtekst: country road live at the colonial theatre

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: james taylor - country road live at the colonial theatre ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van country road live at the colonial theatre? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van james taylor! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van james taylor en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals country road live at the colonial theatre .

Origineel

Take to the highway won't you lend me your name Your way and my way seem to be one and the same Mamma don't understand it She wants to know where the boys been I'd have to be some kind of natural born fool To want to pass that way again But I could feel it On a country road Sail on home to Jesus won't you good girls and boys I'm all in pieces, you can have your own choice ''cause I can see a heavenly band full of angels Coming to set me free Said I don't know nothing 'bout the why or when But I can tell that it's bound to be Because I could feel it, now On a country road I guess my feet know where they want me to go Walking on a country road Walk on down one more time if you will Take to the highway won't you lend me your name Your way and my way seem to be one and the same, child Mamma she don't understand it She wants to know where the boys been I'd have to be some kind of natural born fool To want to pass that way again But I could feel it, yes sir Walking on a country road Walk on down, walk on down, walk on down Walk on down, walk on down a country road Country road You can feel it, you can feel it You can feel it too on a country road

 

Vertaling

Ga naar de snelweg wil je me je naam niet lenen Jouw manier en mijn manier lijken één en dezelfde te zijn Mamma begrijpt het niet. Ze wil weten waar de jongens zijn geweest Ik moet wel een geboren dwaas zijn om die weg weer te willen gaan Maar ik kon het voelen Op een landweg Vaar naar huis, naar Jezus, willen jullie brave meisjes en jongens Ik ben helemaal in stukken, je kunt je eigen keuze hebben ''want ik zie een hemelse band vol engelen Coming to set me free Ik zei dat ik niets weet over het waarom of wanneer But I can tell that it's bound to be Omdat ik het nu kan voelen Op een landweg Ik denk dat mijn voeten weten waar ze willen dat ik ga Walking on a country road Loop nog een keer naar beneden als je wilt Ga naar de snelweg wil je me je naam niet lenen Jouw weg en mijn weg lijken één en dezelfde te zijn, kind Mamma begrijpt het niet. Ze wil weten waar de jongens zijn geweest Ik moet wel een geboren dwaas zijn Om die weg weer te willen gaan Maar ik kon het voelen, ja meneer Walking on a country road Walk on down, walk on down, walk on down Loop naar beneden, loop naar beneden op een landweggetje Landweg Je kunt het voelen, je kunt het voelen Je kunt het ook voelen op een landweggetje