Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: james taylor Songtekst: the frozen man live at the colonial

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: james taylor - the frozen man live at the colonial ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the frozen man live at the colonial? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van james taylor! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van james taylor en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the frozen man live at the colonial .

Origineel

Last thing I remember is the freezing cold Water reaching up just to swallow me whole Ice in the rigging and howling wind Shock to my body as we tumbled in, mercy from God My brothers and the others are lost at sea I alone am returned to tell thee Hidden in ice for a century to walk the world again Lord have mercy On the frozen man Next words that were spoken to me Nurse asked me what my name might be She was all in white at the foot of my bed I said angel of mercy I'm alive or am I dead? My name is William James McPhee, I was born in 1843 Raised in Liverpool by the sea but that ain't who I am Lord have mercy on the frozen man It took a lot of money to start my heart To peg my leg and to buy my eye The newspapers call me the state of the art And the children, when they see me, cry I thought it would be nice just to visit my grave See what kind of tombstone I might have I saw my wife and my daughter and it seemed so strange Both of them dead and gone from extreme old age See here, when I die make sure I'm gone Don't leave them nothing to work on You can raise your arm, you can wiggle your hand, not unlike myself And you can wave goodbye to the frozen man I know what it means to freeze to death To lose a little life with every breath To say goodbye to life on earth and come around again Lord have mercy On the frozen man Lord have mercy On the frozen man

 

Vertaling

Het laatste wat ik me herinner is de ijzige kou Water dat omhoog reikt om me helemaal op te slokken. IJs in de tuigage en huilende wind. Een schok voor mijn lichaam toen we erin tuimelden, genade van God. Mijn broers en de anderen zijn verloren op zee Ik alleen ben teruggekeerd om u te vertellen Een eeuw lang verborgen in het ijs om de wereld weer te bewandelen Heer, heb genade Voor de bevroren man De volgende woorden die tegen mij gesproken werden De verpleegster vroeg me wat mijn naam zou kunnen zijn. Ze was helemaal in het wit aan het voeteneind van mijn bed Ik zei engel van barmhartigheid, leef ik of ben ik dood? Mijn naam is William James McPhee, ik ben geboren in 1843 Opgegroeid in Liverpool bij de zee maar dat is niet wie ik ben Heer, heb medelijden met de bevroren man. It took a lot of money to start my heart Om mijn been vast te pinnen en mijn oog te kopen De kranten noemen me het neusje van de zalm En de kinderen, als ze me zien, huilen Ik dacht dat het leuk zou zijn om gewoon mijn graf te bezoeken Om te zien wat voor grafsteen ik zou hebben Ik zag m'n vrouw en m'n dochter en het leek zo vreemd Allebei dood en weg van extreme ouderdom Zie hier, als ik sterf zorg dan dat ik weg ben Laat ze niets over om aan te werken Je kunt je arm omhoog doen, je hand wiebelen, niet zoals ik En je kunt de bevroren man gedag zwaaien Ik weet wat het betekent om dood te vriezen Om met elke ademtocht een beetje leven te verliezen Om afscheid te nemen van het leven op aarde en weer bij te komen Heer, heb genade Voor de bevroren man Heer, heb genade Voor de bevroren man