Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: janes addiction Songtekst: bring the mood

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: janes addiction - bring the mood ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bring the mood? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van janes addiction! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van janes addiction en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bring the mood .

Origineel

Hey man. Where did you go. Thought I but I guess I don't know you. I gave it my heart. You loved to take it apart. Hey man. What did you do. Walked away, we weren't through. Last time was a fake shaking hand. Now I think it must be said. Hey man. Can't be everybodys friend. Hey man. Can't be everybodys friend. Men of peace. Men of war. Tell me who knows more. People gather in that by the world. I think we should meet up again. I.... Hey man. Can't be everybodys friend. Ain't no way man.

 

Vertaling

Hé, man. Waar ben je geweest. Dacht ik, maar ik denk dat ik je niet ken. Ik gaf het mijn hart. Je hield ervan om het uit elkaar te halen. Hey man. Wat heb je gedaan. Je liep weg, we waren nog niet klaar. De laatste keer was een nep handenschudden. Nu denk ik dat het gezegd moet worden. Hey man. Je kan niet iedereens vriend zijn. Hey man. Je kunt niet iedereens vriend zijn. Mannen van de vrede. Mannen van oorlog. Zeg me wie er meer weet. Mensen verzamelen zich in dat door de wereld. Ik denk dat we elkaar weer moeten ontmoeten. I.... Hey man. Je kunt niet iedereens vriend zijn. Dat kan niet, man.