Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: janet jackson Songtekst: can’t b good

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: janet jackson - can’t b good ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van can’t b good? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van janet jackson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van janet jackson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals can’t b good .

Origineel

[Intro] I can't believe I let this happen to me It always ends up not good That's why I know this can't be good [Verse 1] Open my eyes, first thing I see Your lovely smile smiling at me Kiss my forehead, up out of bed Off to start your day, here in bed I stay Thinking 'bout last night, replaying in my mind When you touch me there Ooh, it feels so right Then enter sins What am I doin'? Get up out of bed To myself thinkin' [Chorus] This can't be good (This can't be good) This can't be good (This can't be good) This can't be what...oh... This can't be good (This can't be good) This can't be good (This can't be good) This can't be what...oh... This can't be good Ooh... [Verse 2] What's going on? What's happening to me? Promised myself I would never let this be Never again (Never again) Never that way (Never that way) Cut me so deep that I haven't been the same What I feel right now, I felt before When I hear your name and my feelings are floored I'll fight it if I can, but I don't know if I should The one thing I know, this can't be good, babe [Chorus] This can't be good (This can't be good) This can't be good (This can't be good) This can't be what...oh... This can't be good (This can't be good) This can't be good (This can't be good) This can't be what...oh... This can't be good [Bridge] Oh, I thing I'm falling in love again (in love again) Told myself I never would (Told myself I never would) I think I'm falling in love again (in love again) This cannot be good (Oh, this cannot be good, ooh) [Chorus] This can't be good (This can't be good) This can't be good (This can't be good) This can't be what...oh... This can't be good (This can't be good) This can't be good (This can't be good) This can't be what...oh... This can't be good This can't be good (This can't be good) This can't be good (This can't be good) This can't be what...oh... This can't be good (This can't be good) This can't be good (This can't be good) This can't be what...oh... This can't be good [Outro] This can't be good No, this can't be good No, this can't be good No, this can't be good

 

Vertaling

[Intro] Ik kan niet geloven dat ik dit heb laten gebeuren Het eindigt altijd niet goed That's why I know this can't be good [Verse 1] Open my eyes, first thing I see Je lieve glimlach die naar me lacht Kiss my forehead, up out of bed Off to start your day, here in bed I stay Denkend aan afgelopen nacht, terugkerend in mijn gedachten Wanneer je me daar aanraakt Ooh, het voelt zo goed Dan komen de zonden binnen Wat ben ik aan het doen? Opstaan uit bed To myself thinkin' [refrein] Dit kan niet goed zijn. Dit kan niet goed zijn. Dit kan niet wat...oh... Dit kan niet goed zijn (Dit kan niet goed zijn) Dit kan niet goed zijn. Dit kan niet wat...oh... Dit kan niet goed zijn Ooh... [Verse 2] What's going on? Wat gebeurt er met me? Ik beloofde mezelf dat ik dit nooit zou laten gebeuren Nooit meer (Never again) Nooit meer op die manier Snijd me zo diep dat ik niet meer dezelfde ben Wat ik nu voel, voelde ik eerder Als ik je naam hoor en mijn gevoelens zijn gevloerd Ik zal er tegen vechten als ik kan, maar ik weet niet of ik dat moet doen Het enige dat ik weet, is dat dit niet goed kan zijn, schat [Chorus] Dit kan niet goed zijn. Dit kan niet goed zijn. Dit kan niet wat...oh... Dit kan niet goed zijn. Dit kan niet goed zijn. Dit kan niet goed zijn. Dit kan niet wat...oh... Dit kan niet goed zijn [Bridge] Oh, I thing I'm falling in love again (weer verliefd) Told myself I never would (Told myself I never would) I think I'm falling in love again (weer verliefd) This cannot be good (Oh, dit kan niet goed zijn, ooh) [Chorus] Dit kan niet goed zijn. Dit kan niet goed zijn. Dit kan niet wat...oh... Dit kan niet goed zijn. Dit kan niet goed zijn (This can't be good) This can't be what...oh... This can't be good This can't be good (This can't be good) This can't be good (This can't be good) This can't be what...oh... This can't be good (This can't be good) This can't be good (This can't be good) This can't be what...oh... This can't be good [Outro] This can't be good Nee, dit kan niet goed zijn Nee, dit kan niet goed zijn Nee, dit kan niet goed zijn