Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: janet jackson Songtekst: if it takes all night

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: janet jackson - if it takes all night ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van if it takes all night? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van janet jackson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van janet jackson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals if it takes all night .

Origineel

I've got my eyes on you. You're playin with peek-a-boo. And it's so exciting. There's such a chemistry between you and me. So there's no use fighting. Don't say, "It's so good J". Just give your heart away. 'Cause I'll find the words to say.... . Chorus:. If it takes all night. If it takes all night, honey. Gonna make you mine. If it takes all night. Gotta find a way. To get inside your heart tonight. I'll make the lovin' right. If it takes all night. . I hear what people say. Love's just a game you play. For the competition. Even some friends of mine. Say that I'm wastin' time. But my heart won't listen. I know they want you too. They say I won't get through. But it will be me and you. . Repeat Chorus. . I know my lover when I see him in disguise. And I won't give up 'til I see that fire in your eyes. .

 

Vertaling

Ik heb mijn ogen op jou gericht. Je speelt met kiekeboe. En het is zo opwindend. Er is zo'n chemie tussen jou en mij. Dus het heeft geen zin om te vechten. Zeg niet, "Het is zo goed J". Geef gewoon je hart weg. Want ik zal de woorden vinden om te zeggen .... . Chorus:. Als het de hele nacht duurt. Als het de hele nacht duurt, schatje. Gonna make you mine. Als het de hele nacht duurt. Gotta find a way. Om in je hart te komen vannacht. Ik zal de liefde goed maken. Als het de hele nacht duurt... Ik hoor wat de mensen zeggen. Liefde is gewoon een spel dat je speelt. Voor de concurrentie. Zelfs sommige vrienden van mij. Zeggen dat ik tijd verspil. Maar mijn hart luistert niet. Ik weet dat ze jou ook willen. Ze zeggen dat ik er niet doorkom. Maar het zal ik en jij zijn. . Herhaal refrein. . . Ik ken mijn minnaar als ik hem in vermomming zie. En ik zal niet opgeven tot ik dat vuur in je ogen zie...