Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: janet jackson Songtekst: made for now (latin version) (feat. daddy yankee)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: janet jackson - made for now (latin version) (feat. daddy yankee) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van made for now (latin version) (feat. daddy yankee)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van janet jackson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van janet jackson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals made for now (latin version) (feat. daddy yankee) .

Origineel

Janet Jackson. Iconic. Daddy. Vive el momento. Y no pares. No te des por vencido, sigue. Vive el momento y no pares. Eres invencible, sigue (brr). (Fuego!). We're made for now. No del mañana. Made for now. Vivelo. We're made for now. No del mañana. Made for now. Vivelo. (Uno, dos, tres). We're made for now (fuego). Da una vuelta y ponte pa mi, ponte pa mi. Da una vuelta y ponte pa mi, ponte pa mi. Da una vuelta y ponte pa mi, ponte pa mi. Da una vuelta y ponte pa mi, ponte pa mi. Zumba!. Poquito a poco. Tu me vuelves loco. No me equivoco. Tu me vuelves loco. Todo pisamos en la brea. Corre, camina o gatea. El mal con el bien se bloquea. El ritmo en la calle. La rumba esta buena. Que no te lleve la marea. Poquito a poco, poco. Tu me vuelves loco, loco. No me equivoco, voco. Tu me vuelves loco, loco. (Fuego!). Deja que el amor te guié. Yo lo estoy como se debe. Muévete al ritmo del amor. We're made for now. No del mañana. Made for now. Vívelo. We're made for now. Da una vuelta y ponte pa mi, ponte pa mi. No del mañana. We're made for now. Da una vuelta y ponte pa mi, ponte pa mi. Right now. We're made for now. (Fuego!). Da una vuelta y ponte pa mi, ponte pa mi. Da una vuelta y ponte pa mi, ponte pa mi. We're made for now. Da una vuelta y ponte pa mi, ponte pa mi. Da una vuelta y ponte pa mi, ponte pa mi. Arriba la raza, 'tamos en la casa. Dale suelta en banda. To' lo que te atrasa. Muévete eso rápi-rápido. Muévete eso rápi-rápido. We don't stop it, no te escapas. Yo soy volcán pero tú eres lava. Seguimos lighty, lighty, prendí'os. Vívelo hoy, que mañana se acaba. Somos de hoy, no del mañana. Somos de hoy, vivelo. Somos de hoy, no del mañana. Somos de hoy, tu y yo. We're made for now. No el mañana. Made for now. (Sube!). Vivelo. We're made for now. No el mañana. We're made for now. Vivelo (zumba). We're made for now. Poco a poco tu me vuelves loco loco. Made for now. Poco a poco tu me vuelves loco loco. Made for now. Da una vuelta y ponte pa mi, ponte pa mi. We're made for now. Da una vuelta y ponte pa mi, ponte pa mi. We're made for now. No tomorrow. We're made for now. Janet Jackson. Look around

 

Vertaling

Janet Jackson. Iconisch. Papa. Leef in het moment. En niet stoppen. Geef niet op, ga door. Leef in het moment en stop niet. Je bent onoverwinnelijk, ga door. (vuur!). We zijn gemaakt voor nu. Niet voor morgen. Gemaakt voor nu. Leef je uit. We zijn gemaakt voor nu. Niet voor morgen. Gemaakt voor nu Leef je uit. (Een, twee, drie). We zijn gemaakt voor nu (vuur). Draai je om en trek aan voor mij, trek aan voor mij. Draai je om en kom op me, kom op me, kom op me. Draai je om en kom op me, kom op me, kom op me. Draai je om en kom op me af, kom op me af, kom op me af. Zumba! Beetje bij beetje. Je maakt me gek. Ik heb het niet verkeerd. Je maakt me gek. We stappen allemaal op het veld. Rennen, lopen of kruipen. Kwaad met goed wordt geblokkeerd. Het ritme in de straat. De rumba is goed. Laat je niet meeslepen door het getij. Beetje bij beetje, beetje bij beetje. Je maakt me gek, gek. Ik heb het niet verkeerd, voco. Je maakt me gek, gek. (Brand!). Laat liefde je leiden. Ik ben zoals het moet zijn. Beweeg op het ritme van de liefde. We zijn gemaakt voor nu. Niet voor morgen. Gemaakt voor nu. Leef je uit. We zijn gemaakt voor nu. Maak een wandeling en trek aan voor mij, trek aan voor mij. Niet vanaf morgen. We zijn gemaakt voor nu. Maak een wandeling en trek aan voor mij, trek aan voor mij. Op dit moment. We zijn gemaakt voor nu. (Brand!). Draai je om en kom op me af, kom op me af, kom op me af. Draai je om en kom op me af, kom op me af, kom op me af. We zijn gemaakt voor nu. Draai je om en kom op me af, kom op me af, kom op me af. Draai je om en kom op me, kom op me, kom op me. Omhoog met de race, we zijn in het huis. Geef het los in de bende. Alles wat je tegenhoudt. Verplaats dat ding snel-snel. Verplaats dat ding snel-snel. We stoppen het niet, je loopt niet weg. Ik ben een vulkaan, maar jij bent lava. We zijn nog steeds lichtjes, lichtjes, lichtjes. Leef vandaag, morgen is het voorbij. Wij zijn van vandaag, niet van morgen. Wij zijn van vandaag, leef het. Wij zijn van vandaag, niet van morgen. Wij zijn van vandaag, jij en ik. We zijn gemaakt voor nu. Niet morgen. Gemaakt voor nu. (Stap in!). Leef je uit. We zijn gemaakt voor nu. Niet morgen. We zijn gemaakt voor nu. Vivelo (zumba). We zijn gemaakt voor nu. Beetje bij beetje maak je me gek. Gemaakt voor nu. Beetje bij beetje maak je me gek. Gemaakt voor nu. Draai je om en trek aan voor mij, trek aan voor mij. We zijn gemaakt voor nu. Draai je om en kom op me, kom op me, kom op me. We zijn gemaakt voor nu. Geen morgen. We zijn gemaakt voor nu. Janet Jackson. Kijk rond