Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: janet jackson Songtekst: what have you done for me lately (extended mix)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: janet jackson - what have you done for me lately (extended mix) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van what have you done for me lately (extended mix)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van janet jackson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van janet jackson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals what have you done for me lately (extended mix) .

Origineel

[Verse 1] Used to be a time when you would pamper me Used to brag about it all the time Your friends seem to think that you're so peachy keen But my friends say neglect is on your mind Who's right? [Refrain] What have you done for me lately? Ooh ooh ooh yeah What have you done for me lately? Ooh ooh ooh yeah [Verse 2] Used to go to dinner almost every night Dancing 'til I thought I'd lose my breath Now it seems your dancing feet are always on my couch Good thing I cook or else we'd starve to death Ain't that a shame? [Refrain] What have you done for me lately? Ooh ooh ooh yeah What have you done for me lately? Ooh ooh ooh yeah [Bridge] I never ask for more than I deserve You know it's the truth You seem to think you're God's gift to this Earth I'm telling you, no way You ought to be thankful for the little things But little things are all you seem to give You're always putting off what we can do today Soap opera says, you've got one life to live Who's right, who's wrong? [Refrain] What have you done for me lately? Ooh ooh ooh yeah What have you done for me lately? Ooh ooh ooh yeah What have you done for me lately? Ooh ooh ooh yeah What have you done for me lately? Ooh ooh ooh yeah Get with it What have you done for me lately? Ooh ooh ooh yeah What have you done for me lately/ Ooh ooh ooh yeah What have you done for me lately/ Ooh ooh ooh yeah What have you done for me lately? Ooh ooh ooh yeah What have you done for me lately? Ooh ooh ooh yeah What have you done for me lately?

 

Vertaling

[Verse 1] Er was een tijd dat je me in de watten legde. Je schepte er de hele tijd over op Je vrienden schijnen te denken dat je zo lekker bent Maar mijn vrienden zeggen dat verwaarlozing in je gedachten zit Wie heeft er gelijk? [Refrein] Wat heb je de laatste tijd voor me gedaan? Ooh ooh ooh ja Wat heb je de laatste tijd voor me gedaan? Ooh ooh ooh ja [Vers 2] Used to go dinner almost every night Dansen tot ik dacht dat ik mijn adem zou verliezen Nu lijkt het alsof je dansende voeten altijd op mijn bank liggen Maar goed dat ik kook, anders verhongeren we Is dat geen schande? [Refrein] Wat heb je de laatste tijd voor me gedaan? Ooh ooh ooh ja Wat heb je de laatste tijd voor me gedaan? Ooh ooh ooh ja [Bridge] Ik vraag nooit om meer dan ik verdien Je weet dat het de waarheid is Je lijkt te denken dat je God's geschenk aan deze aarde bent Ik zeg je, echt niet Je zou dankbaar moeten zijn voor de kleine dingen Maar kleine dingen zijn alles wat je lijkt te geven Je stelt altijd uit wat we vandaag kunnen doen Soap opera zegt, je hebt maar één leven te leven Wie heeft gelijk, wie heeft ongelijk? [Refrein] Wat heb je de laatste tijd voor me gedaan? Ooh ooh ooh yeah Wat heb je de laatste tijd voor me gedaan? Ooh ooh ooh yeah Wat heb je de laatste tijd voor me gedaan? Ooh ooh ooh yeah Wat heb je de laatste tijd voor me gedaan? Ooh ooh ooh yeah Get with it Wat heb je de laatste tijd voor mij gedaan? Ooh ooh ooh yeah Wat heb je de laatste tijd voor me gedaan/ Ooh ooh ooh yeah Wat heb je de laatste tijd voor me gedaan/ Ooh ooh ooh yeah Wat heb je de laatste tijd voor me gedaan? Ooh ooh ooh yeah Wat heb je de laatste tijd voor me gedaan? Ooh ooh ooh yeah Wat heb je de laatste tijd voor me gedaan?