Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: janet jackson Songtekst: you want this

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: janet jackson - you want this ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you want this? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van janet jackson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van janet jackson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you want this .

Origineel

[Spoken Intro] You know you want me You want this [Verse 1] My girls, goin 'round talking They say that you've been watchin' me boy I know by the way you're talking That you're really tryin' to get to me boy Not anyone I'll just let in my heart You have to be hungry for me [Pre-Chorus 1] Girls may have been easy But you have to please me What makes me think that I can say this to you I know how bad you want this [Chorus] If you want my future then You better work it boy No it won't come easy I know you want this By the time I'm through with you You'll be begging me for more You want this [Verse 2] I know your whole story Because you're fine boy, and you know it You think that you can have me Just listen closely, no it ain't so easy Every word you said I have heard before [Pre-Chorus 2] Girls may have been easy But you have to please me One thing I've been told, nothing else compares To this loving body [Chorus] If you want my future then You better work it boy No it won't come easy no I know you want this By the time I'm through with you You'll be begging me for more So you want my loving I know you want this If you want my future then You better work it boy No it won't come easy no I know you want this By the time I'm through with you You'll be begging me for more [Interlude] You want this Don't you? You want this Say it [Bridge] You want this, you know it's true You want this, you know it You want this, you know it's true You want this, you know it You want this? You want this? Can you handle this? Well, come here then [Outro] Early in the mornin' You want this Late in the evening You want this Just about around midnight You want this 'Cause you know i'll do you right, baby You want this What's my name boy? You want this 'Cause you gotta say my name, boy You want this Just a little bit louder now You want this Just a little bit softer now You want this Nice and easy You want this You want this You want this You want this You want this

 

Vertaling

[Spoken Intro] Je weet dat je me wilt Je wilt dit [Verse 1] My girls, goin 'round talking They say that you've been watchin' me boy Ik weet door de manier waarop je praat Dat je echt probeert me te raken jongen Niet iemand die ik zomaar in mijn hart laat Je moet hongerig naar me zijn [Pre-Chorus 1] Girls may have been easy But you have to please me Waarom denk ik dat ik dit tegen je kan zeggen? Ik weet hoe graag je dit wilt [refrein] Als je mijn toekomst wilt Je kunt er maar beter aan werken jongen Nee, het zal niet makkelijk gaan Ik weet dat je dit wilt Tegen de tijd dat ik klaar met je ben zul je me smeken om meer Je wilt dit [Verse 2] Ik ken je hele verhaal Omdat je een fijne jongen bent, en dat weet je Je denkt dat je me kunt krijgen Luister goed, nee het is niet zo makkelijk Elk woord dat je zei heb ik eerder gehoord [Pre-Chorus 2] Girls may have been easy But you have to please me Een ding is me verteld, niets anders is te vergelijken Met dit liefdevolle lichaam [Chorus] Als je mijn toekomst wilt Je kunt er maar beter aan werken jongen Nee het zal niet makkelijk gaan nee Ik weet dat je dit wilt Tegen de tijd dat ik klaar met je ben zul je me smeken om meer Dus je wilt mijn liefde Ik weet dat je dit wilt Als je mijn toekomst wilt dan Je kunt er maar beter aan werken jongen Nee, het zal niet makkelijk gaan. Ik weet dat je dit wilt Tegen de tijd dat ik klaar ben met jou zul je me smeken om meer [Interlude] Jij wilt dit Of niet soms? Jij wilt dit Zeg het [Brug] Je wilt dit, je weet dat het waar is Je wilt dit, je weet het Je wilt dit, je weet dat het waar is Je wilt dit, je weet het Wil je dit? Wil je dit? Kun je dit aan? Nou, kom hier dan [Outro] Early in the mornin' Wil je dit? Laat in de avond Dit wil je Zo rond middernacht Dit wil je 'Omdat je weet dat ik je goed zal doen, baby Dit wil je What's my name boy? Dit wil je Want je moet mijn naam zeggen, jongen Jij wilt dit Gewoon een beetje luider nu Je wilt dit Een beetje zachter nu Jij wilt dit Lekker makkelijk Jij wilt dit Jij wilt dit Jij wilt dit Jij wilt dit Jij wilt dit