Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jannaina barbosa Songtekst: te amo demais

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jannaina barbosa - te amo demais ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van te amo demais? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jannaina barbosa! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jannaina barbosa en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals te amo demais .

Origineel

Hoje, acordei decidida a te esquecer. Mas foi só eu te ver. Para o coração desobedecer. Faço tantos planos do que vou falar. Quando te encontrar. Mas aí vem você me fazendo. Desistir de tentar. Disse que não ia dar certo. Preferiu se afastar, um tempo ganhar. Quase suportou mas a noite me ligou. Dizendo que sente falta do meu amor. Te amo demais, encontrei em você minha paz. Estou até melhorando alguns conceitos. Mudando por você. Te amo demais, ninguém me faz feliz. Como você me faz. Estou aqui te esperando. O coração ta chamando vem logo. Me amar

 

Vertaling

Vandaag, werd ik wakker vastbesloten om je te vergeten. Maar het was alleen de aanblik van jou Voor het hart om ongehoorzaam te zijn. Ik maak zo veel plannen van wat ik zal zeggen Als ik je vind. Maar dan kom jij langs en maakt me Geef het proberen op. Je zei dat het niet zou werken Je koos ervoor om een tijdje weg te lopen om te winnen. Je hield je er bijna bij neer, maar 's nachts belde je me Zeggen dat je mijn liefde mist Ik hou te veel van je, ik vond mijn rust in jou. Ik ben zelfs sommige concepten aan het verbeteren. Veranderend voor jou. Ik hou te veel van je, niemand maakt me gelukkig. Zoals jij me gelukkig maakt. Ik wacht hier op je. Het hart roept, kom snel. Me amar