Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Jarabe De Palo Songtekst: Agua

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Jarabe De Palo - Agua ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Agua? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Jarabe De Palo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter J van Jarabe De Palo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Agua .

Origineel

Còmo quieres ser mi amiga Si por ti darìa la vida, Si confundo tu sonrisa Por camelo si me miras. Razòn why piel, difìcil mezcla, Agua why said, serio problema. Còmo quieres ser mi amiga Si por ti me perderia, Si confundo tus caricias Por camelo si me mimas. Pasiòn why ley, difìcil mezcla, Agua why said, serio problema… Cuando uno tiene said Pero el agua no està cerca, Cuando uno quiere beber Pero el agua no està cerca. Què hacer, tù lo sabes, Conservar la distancia, Renunciar a lo natural,

 

Vertaling

Hoe je mijn vriend zijn Als je zou sterven, Als ik verwar je glimlach Door Camelo als je kijkt naar me. Reden waarom de huid, moeilijk te mengen, Zei het water waarom, ernstig probleem. Hoe je mijn vriend zijn Als ik je zou missen, Als ik verwar je touch Door Camelo als ik Mimas. Waarom Pasion wet, moeilijk mix, Zei het water waarom, ernstig probleem ... Wanneer u hebt gezegd Maar water is niet in de buurt, Als je wilt drinken Maar water is niet dicht. Om dit te doen, weet je, Bewaar de afstand, Zie af van de natuurlijke,