Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jars of clay Songtekst: river constantine

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jars of clay - river constantine ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van river constantine? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jars of clay! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jars of clay en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals river constantine .

Origineel

Carry me, Your love is wider than my need could ever be. Come to me, and I will walk along Your shoreline. Feel Your crashing waves sing in time with the pounding of my. Come down, pour out on me. Come down, pour out on me. River deep, could I know You as well as You know me. Constantine, will we travel faster, farther than these. Legs could ever trustworthy be. Come down, pour out on me. Come down, pour out on me. Come down, pour out on me. Come down, pour out on me

 

Vertaling

Draag mij, Uw liefde is groter dan mijn nood ooit zou kunnen zijn. Kom naar mij, en ik zal langs Uw kustlijn lopen. Voel Uw beukende golven zingen in de maat van mijn bonzen. Kom naar beneden, stort je over mij uit. Kom naar beneden, stort je op mij. Rivier diep, zou ik U net zo goed kunnen kennen als U mij kent. Constantijn, zullen we sneller reizen, verder dan deze. Benen kunnen ooit betrouwbaar zijn. Kom naar beneden, stort je op mij. Kom naar beneden, stort op mij. Kom naar beneden, stort op mij. Kom naar beneden, giet het over me uit.